Menší dřevostavby jsou krásné a rozšíří využití zahrady

Když se řekne dřevostavba, tak si většina z nás představí velký rodinný domek. Jenže k dřevostavbám se řadí i menší stavby jako jsou zahradní domky, altány nebo pergoly.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Najdeme je především u rodinných domů, na zahradách. Drobné užitné dřevostavby jsou řešením pro menší domky, které nemají k dispozici větší úložné prostory. Navíc jsou tyto kvalitní dřevostavby vyrobeny z přírodního materiálu, který koresponduje s prostředím zahrady.

Typickými zástupci pro drobné dřevostavby jsou zahradní domky. Jsou nedílnou součástí venkovních prostor. Využívají se především jako skladové prostory. Společnost F. KONRÁD vyrábí vkusné a praktické zahradní domky bez přístřešků, s přístřešky, s terasou nebo čelním přesahem.

Samozřejmě, že se tyto varianty dají libovolně kombinovat, takže vznikají domky, které mají přístřešek i terasu apod. Širokou variabilitu mají i rozměry půdorysů domků. Vybírat můžete od velmi malých až po větší zahradní domky, kam můžete přes zimu uložit nepotřebné věci, včetně rozměrnějšího zahradního nábytku. Terasy mohou v létě sloužit k příjemnému posazení a velice praktické jsou přístřešky,  které se používají např. i k uskladnění dřeva před špatným počasím. Toto řešení ocení každý, kdo má na zahradě krb nebo gril anebo využívá dřevo na vytápění domácnosti. Montáž zahradních domků zajišťují zkušení pracovníci, ale typové zahradní domky si mohou domácí kutilové u firmy objednat i bez odborné montáže. Kompletní zahradní domek dostanou jako stavebnici. Samozřejmě, že součástí takového balení je i podrobný návod k sestavení domku. Na společnost F. KONRÁD se můžete obrátit i v případě, že nejste stoupenci sériově vyráběných domků. Firma vyrábí zahradní domky také na zakázku podle přání zákazníka.


Mezi dřevostavby řadíme také velmi oblíbené pergoly a zahradní altány. Pergoly mají být místem odpočinku nebo posezení s rodinou a přáteli. Společnost F. KONRÁD s.r.o. navrhuje a vyrábí pergoly podle přání zákazníka. Každá pergola je proto originálem a odpovídá požadavkům svých majitelů tak, aby se mu pod ní příjemně relaxovalo.

Užitnými dřevostavbami mohou být také garážová stání. Jedná se o velmi oblíbený způsob ochrany auta před nepřízní počasí. Z finančního hlediska garážová stání jednoznačně předčí klasické garáže a můžeme říct, že jsou i estetickým doplňkem rodinného domu. Dnes nabízíme i garážová stání s úložným prostorem, který může sloužit jako zahradní domek.

Podrobnější informace, další dřevostavby a jiné produkty najdete na www.konrad.cz.

30.07.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444