Méně nepořádku, více prostoru

Budete se stěhovat, plánujete rozsáhlou přestavbu nebo třeba jen rekonstrukci jednoho pokoje? Potřebujete někam uložit nepotřebné věci, které nechcete zrovna vyhodit, protože se vám jednou určitě budou hodit? Využijte samoobslužných skladů v Praze.

Když se řekne self-storage

Ti z nás, kteří musí dobře zvažovat, co a kam v bytě umístí, by jistě ocenili několik metrů čtverečních navíc. Takový prostor se totiž v určitých fázích života velmi hodí. Self-storage je samosklad, který můžete využít kdykoliv je to nutné. Například během rekonstrukce, kdy dočasně potřebujete odvézt nábytek, nebo třeba při malování, kdy musíte vystěhovat knihovnu nebo vyklidit garáž. 
 

Nežijte jako ve skladišti

Zbytečně velké místo zabírají sezónní věci. Proč se v létě dívat na kompletní lyžařskou výbavu pro celou rodinu a v zimě překračovat člun nebo cyklistická kola? Uložte zrovna nepotřebné věci do samoskladu a zajeďte si pro ně, až bude ten pravý čas.

Máte garáž, ale vaše auto musí stát před domem, protože se do garáže jednoduše nevejde? Udělejte rázný krok a z garáže odstraňte všechno nepotřebné. Zahradní sekačku, vertikutátor nebo třeba gril přece v zimě nepoužíváte. Odvezte je na zimu do skladu a vyzvedněte si je opět na jaře.

Hlídáné prostory pro vaše cenné věci

V panelákovém domě možná využíváte kóje ve společných sklepních prostorách. Ale odvážíte se tam uskladnit tak akorát brambory. O cennejší majetek se nemusíte bát v samoobslužných skladech City self Storage, keré jsou plně zabezpečené. Při sjednání pronájmu skladu obdržíte unikátní osobní přístupový kód, díky kterému získáte 24hodinový přístup k vašemu skladu. Ten tak můžete navštívit klidně o půlnoci. 


Spočítejte si, kolik potřebujete 

Abyste zbytečně neplatili za prostor, o kterém víte, že ho nevyužijete, pronajměte si sklad přesně podle svých potřeb. Samosklad si můžete vybrat už od 1 m2

Uvítali byste pár metrů čtverečních navíc právě teď? Využijte do konce dubna jarní akci! 


07.04.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444