Přejete-li si odeslat článek e-mailem, vyplňte prosím následující údaje:

*E-mail příjemce
Zpráva pro příjemce:
*Vaše jméno
*Váš e-mail
* denotes required field

recepty

Medová řepa k pečené kachně nebo krůtímu stehnu

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Červená řepa tvoří velmi příjemnou chuťovou kombinaci s medem a obojí se výborně hodí k pečené kachně s bramborovými knedlíky nebo noky. Je to jídlo, které patří spíš k těm zimním a pokud se vám zdá příliš těžké, můžete medem ochucené zelí z červené řepy podávat například i s masem z krůtího stehna a bramborem.

Celý článek na serveru Bydlení.cz >>


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444