Matrace ze 100% přírodního latexu – to nejlepší na trhu

Latexové matrace se na trhu brzy zabydlely a u zákazníků si pro své výborné vlastnosti našly velkou oblibu. Díky neustálému vývoji nových materiálů, které přinášejí vždy něco výjimečného, si nyní můžeme pořídit matrace vyrobené ze 100% přírodního latexu.

Latexové matrace byly doposud vyráběny ze směsi přírodního a syntetického latexu. 100% přírodní latex však matracím propůjčuje jedinečné vlastnosti.

Jaké jsou požadavky na současné matrace?

Ideální matrace by měla splňovat následující:
  • poskytovat správnou oporu tělu v jakékoliv pozici a dokonale se mu přizpůsobit,
  • nesmí nikde tlačit,
  • poskytovat teplotní komfort v zimě i v létě,
  • měla by mít antibakteriální vlastnosti,
  • dobře odvádět lidský pot,
  • být kvalitní,
  • tvarově stabilní,
  • zachovat si požadované vlastnosti po dobu užívání,
  • být vyrobena z přírodních materiálů, aby se z ní neuvolňovaly chemikálie.
Rozhodně toho není málo, co by měla správná matrace splňovat. Myslíte si, že taková neexistuje? Ale ano! Je jí matrace, na kterou byl využit 100% přírodní latex a který toho nabízí i mnohem více. 
 

100% přírodní latex je novinkou

100% přírodní latex je novinkou na trhu. Je to jediný latex na světě s nulovou uhlíkovou stopou (CO2 neutrální). Výroba tohoto materiálu probíhá v Guatemale, a to revoluční metodou vulkanizace za pomocí radiofrekvence.

Matrace uspokojí ty méně náročné i nejnáročnější uživatele. Je ideální pro všechny, jež si chtějí dopřát pohodlí a myslí na své zdraví. Velkou výhodou je odolnost proti plísním a bakteriím. Proto jsou tyto matrace vhodné pro citlivé osoby, alergiky i astmatiky. Každému zajistí optimální měkkost a maximální oporu páteři.  Od této matrace můžete očekávat lepší cirkulaci vzduchu a větrání materiálu, vyšší elasticitu v podobě dokonalejšího nasávání a vytlačování vzduchu a také mnohem lepší odvod vlhkosti.

Největší předností matrací z tohoto materiálu je přírodní charakter a dokonalá elasticita. Díky tomu se pohybuje životnost těchto matrací až 20 let, s tím, že si zachovají vlastnosti i tvarovou stálost (při správném zacházení). Žádné jiné matrace nevydrží takto dlouho. Jednoznačně se jedná o nejkvalitnější luxusní matrace, které přitom nejsou až tolik cenově náročné. Stačí si je pořídit přímo u výrobce, kterým je například Grossmann, spol. s.r.o. 

Mayan Green – nový model matrace ze 100% přírodního latexu

Několik modelů těchto latexových matrací je již na našem trhu k dostání. Doporučit můžeme Mayan Green, který lze zakoupit na Grossmann Matrace.
Model Mayan Green – orientační cena 10 430 Kč
 
Latexová matrace Mayan Green je 100% přírodní latexová matrace, která disponuje elastickou strukturou s mnohými ventilačními kanály. Ty zaručují optimální cirkulaci vzduchu. Povrch matrace je velmi měkký a elastický. Hustota latexu je 70, 80 nebo 90 kg/m3. Matraci je nutné uložit na lamelový rošt s min. 28 lamelami, aby mohla poskytovat ty správné vlastnosti. Tento požadavek se rovněž vztahuje na záruku, jež činí 10 let. Mayan Green je opatřena luxusním antibakteriálním potahem Silver Protect obsahující nanočástiče stříbra. Hodí se i pro alergiky a astmatiky.
 

100% přírodní latex s chladivým efektem

Zmíněna společnost se zabývá výrobou matrací již od roku 1999. Neustále se ve výrobě zdokonaluje, inovuje své produkty a přináší nové modely matrací. Kromě novinky – 100% přírodního latexu – který již k výrobě využívá, chystá také variantu s chladivým efektem. Tento latex obsahuje chladivé částičky, jež při kontaktu s pokožkou příjemně chladí. Takové matrace jsou tedy jako stvořené do horkých letních nocí nebo pro osoby, které se nadměrně potí.

Prohlédněte si nabídku latexových matrací a matrací ze 100% přírodního latexu na stránkách www.grossmann-matrace.cz.

Pozn. Ceny matrací se mohou lišit v závislosti na připravovaných akcích. Aktuální informace o cenách matrací naleznete na e-shopu www.grossmann-matrace.cz.
10.08.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444