Markýzy Weinor ztělesňují dokonalý design a nekompromisní výkon

Německý výrobce exteriérového látkového stínění Weinor je již 50 let pionýrem ve svém oboru. Je prakticky jedno, jestli vyvine otevřenou, nebo kazetovou markýzu, jisté je, že za ni vždy obdrží designové ceny na prestižních soutěžích jako je Reddot Award, IF Design Award nebo German Design Award. Prakticky každá jejich markýza posbírala těchto cen hned několik. Firma Systra dodává a montuje markýzy Weinor již přes 10 let.

Jedinečný design

Design markýz Weinor je jistě jednou z jejich největších předností. Kdo viděl byť jen fotografie markýz, nerad se vzdává představy mít výrobek Weinor nad svou terasou. Technologičtí vývojáři ve Weinor se zaměřují na detaily, proto nenajdete jediný odhalený šroubek, jediný nedostatek v čistotě vzhledu kazet, konzol, ramen a dalších mechanických částí. Veškeré komponenty do sebe vzhledově automaticky zapadají a dávají dohromady naprosto skvělý výsledek. Veškeré hliníkové a nerezové části jsou navíc schopni bez příplatku nalakovat do 56 barev, a to jen tak někdo nenabízí. 
 

Doplňky jako bodová LED světla a infrazářičové topení jsou samozřejmostí

Každá markýza Weinor může být doplněna bodovými LED světly. Světla dodají terase jedinečnou atmosféru, kterou si budete užívat všemi smysly. Ke každé markýze lze navíc přidat infrazářičové topení Tempura, které vám dovolí užívat si posezení na terase i v jarních a podzimních měsících. Weinor tak ze svých výrobků tvoří takovou skládačku, kde si lze zvolit základní verzi a nabalit na ni různé doplňky, které z markýzy utvářejí luxusní exteriérový doplněk. 

Made In Germany

Co je na markýzách Weinor to jedinečné? Mimo designu je to jejich dílenské zpracování. Veškeré hliníkové  a nerezové komponenty si totiž vyrábí sami. Od konzol přes držáky ramene, hřídele, výjezdových profilů až po ty nejdrobnější krytky. Všechny tyto komponenty pocházejí z jejich výroby v německém městě Cologne. Zde tedy neplatí nějaké procentuální zastoupení německých komponentů, zde platí 100% Made In Germany. 
 

Kvalita bez kompromisů

Ve Weinor nedávají prostor žádným odlehčeným levnějším verzím. Veškeré své výrobky dodávají v té nejvyšší možné kvalitě. Proto nenajdete markýzy Weinor ve svém hobby marketu mezi smirkovým papírem a plechovkami s barvou, ale vždy jen u profesionálních montérských dealerů
 
Pojďme se pokochat pohledem na typy jejich markýz. Weinor nepotřebuje prodávat mnoho různých typů markýz, aby zaujmul co největší segment trhu. Stačí jich pár, ale za to dokonalých:
 

Livona

Markýza Livona s otevřeným balem je dokonalý příklad designérského minimalismu a čistoty. Díky průlomové technologii Weinor je model Livona jedinečnou moderní markýzou s minimálními nároky na prostor. Díky téměř neviditelným nosným profilům máte pocit, že se markýza jakoby vznáší v prostoru. Velká škála barev a vzorů činí z markýzy Livona nejenom efektivní venkovní stínění, ale také moderní designový doplňek exteriéru. Livonu lze doplnit výsuvným volánem, který dokáže zastínit i přední část terasy. 
 

Cassita II

První z rodiny kazetových markýz Weinor je designová kompaktní markýza Cassita II. Inteligentní systém dvoubodového upevnění dodává markýze jednoduchý, ale elegantní vzhled, který bezchybně splňuje současné požadavky moderních designových trendů. Celkový vzhled doplňuje hladká oválná kazeta, která chrání mechanismus markýzy a látku před nepříznivým počasím.
 

I 2000

Jakmile se v nějakém výrobku snoubí špičková technologie a vizuální estetika, dá se mluvit o výrobku s dokonalou vnitřní harmonií. Klasická kazetová markýza I 2000 je bezesporu jedním z nich. Jako jediná z rodiny kazetových markýz Weinor nabízí elegantní hranatou kazetu, která je dokonale utěsněna, takže bezpečně chrání látku a mechanismus markýzy před prachem a deštěm. Díky maximální šířce 6,5 metrů a výjezdu 4 metry je vhodná pro různé velikosti terasy.
 

Opal Design II

Markýza Opal Design II splňuje všechny požadavky na prvotřídní kazetovou markýzu. Předností markýzy je zejména její nadčasový design, který jde ruku v ruce s průkopnickou technologií firmy Weinor. Markýza Opal Design II byla vyvinuta speciálně pro zastínění velkých ploch, o čemž svědčí její maximální šířka 12 metrů s výsunem 4 metry. Celkový design doplňuje 16 centimetrů vysoká oblá kazeta, která dodává markýze v zataženém stavu kompaktní vzhled. Markýza bývá často doplňována volánem plus a integrovanými LED světly. Opal Design II lze doplnit výsuvným volánem, který dokáže zastínit i přední část terasy. 
 

Zenara

Kazetová markýza Zenara je současný vrchol kombinace technologie a estetiky v oblasti markýz. Základem jejího nadčasového designu je dvoubodové kotvení, které bez problému udrží i velmi širokou markýzu. Markýza Zenara vznikla díky technologickým inovacím Weinor, které se inspirovaly v propočtech tenze a nosnosti při výstavbě mostů. Kazeta markýzy Zenara má moderní oblé tvary, v uzavřeném stavu je kompletně utěsněná a díky svému nadčasovému vzhledu zcela jistě zapadne do jakékoliv architektury exteriéru.
 

Cena není vše

Nebudeme zastírat, že výrobky Weinor spadají do vyšší cenové skupiny markýz. Jejich zaměření na designovou dokonalost, bezchybnou funkčnost a luxusní vzhled jsou ovšem argumenty, které nelze jen tak hodit za hlavu. Napište nám nezávaznou poptávku nebo si zavolejte pro bližší informace. Rádi vám ve fimě Systra vyjdeme vstříc. 
11.05.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444