Mario Wild a jeho květinový svět

Mario Wild Flowers

Fotili jsme v studiu významného květinového choreografa Mario Wilda. Díky virtuální prohlídce interiéru můžete květinové studio v Praze ve Vinohradském pavilonu navštívit i vy.

Mario Wild patří k nejvýznamnějším květinovým návrhářům, kterému se právem přezdívá květinový mág. Původní profesionál v latinskoamerických tancích zanechal své taneční kariéry, aby se mohl naplno věnovat květinovým aranžmá a dekoracím.

Vlastní studio Mario Wild otevřel v roce 2004. Nabízí osobitě pojatá květinová aranžmá s důrazem na inspirativní design. Pro vytvoření dokonalé dekorace promyšlené do sebemenšího detailu Mario Wild vybírá květiny, vázy, květináče, svíčky a další doplňky z různých koutů světa. 


Podívejte se na další virtuální prohlídky: www.abstract.cz/virtualni_prohlidka.
26.06.2014 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • Stavona, spol. s r.o.

    Stavona, společnost s ručením omezeným, vznikla roku 1991. Od počátku působí v oboru výroby oken, dveří, výloh, zimních zahrad, posuvných stěn a rolet, včetně příslušenství (parapety, sítě proti hmyzu, žaluzie apod.).


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444