Přejete-li si odeslat článek e-mailem, vyplňte prosím následující údaje:

*E-mail příjemce
Zpráva pro příjemce:
*Vaše jméno
*Váš e-mail
* denotes required field

recepty

Marinovaná pečínka prokládaná anglickou slaninou a sýrem

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Čekáte hosty, o kterých jste si jisti, že je potěšíte kusem šťavnatého masa? Krkovička plněná sýrem, plátky prorostlé slaniny a případně plátky žampionů má tu výhodu, že se připravuje den předem. V den podáváni jen pečeme, potřebujeme k tomu ale ještě alespoň dvě a půl hodiny. Důležité je množství marinády, máte-li méně nebo více masa, než je v receptu, množství marinády (i délku pečení) tomu přizpůsobte.

Celý článek na serveru Bydlení.cz >>


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444