Malý (ale šikovný) šéfkuchař ve vaší kuchyni

Dnešní uspěchaný životní styl a rostoucí ceny energií vedou ke zvýšené poptávce po rychlých, praktických a úsporných spotřebičích, které jsou ale zároveň schopny zvládnout několik činností současně. Takového multifunkčního šikulu proto doma ocení nejen nezadaní singles, ale i zaneprázdnění rodiče. Neocenitelným kuchyňským pomocníkem se při přípravě pokrmů jistě stane nová multifunkční trouba JT 369 SL. Nejen, že zvládne připravit jídlo doslova jak si vzpomenete, ale navíc zabere minimum místa a ještě ke všemu skvěle vypadá!

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Nová multifunkční trouba Whirlpool JT 369 SL se 6. smyslem a vařením v páře

S touhle troubou se z vás v kuchyni stane skutečný profík! Multifunkční trouba Whirlpool JT 369 SL totiž kromě mikrovlnného vaření umí grilovat, péct a dokonce i vařit v páře! Navíc má 6. smysl, který podle zvolené funkce a kategorie jídla sám upraví průběh a dobu vaření. 6. smysl v kombinaci s funkcí Steam umožňuje nejmodernější vaření v páře. Tento způsob zdravého vaření je zvlášť oblíbený, protože se při něm zachovávají výživné látky v potravinách. Pokrm připravený v páře ve speciální nádobě si tak udrží svou barvu a tvar.

Pomocí unikátní patentované funkce Crisp upečete pizzu, hranolky, kuřecí křidélka či dokonce štrúdl dokřupava shora i ze spodu jako při tradičním pečení, ale za podstatně kratší čas. Například vaše oblíbená pizza je díky funkci Crisp hotová už za pouhých 10 minut.

Patentovaná technologie horkého vzduchu Jet Stream zajistí rovnoměrné propečení připravovaného pokrmu stejně jako v tradiční troubě. Výhodou pečení s touto funkcí ve srovnání s tradiční troubou je ale fakt, že jídlo se peče nebo vaří při nižší teplotě a díky mikrovlnám i za podstatně kratší dobu. Tím se šetří jednak energie, jednak výživné látky v pokrmu. Funkce Horký vzduch je ideální například pro pečení vánočního cukroví či koláčů v keramických nádobách, protože pokrm se kvalitně propeče i zespodu.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Součástí příslušenství multifunkční parní trouby JT 369 SL je i tento pařák – speciální nádoba pro přípravu pokrmů v páře.

Funkce Jet Start slouží k rychlému ohřevu, Jet Defrost zase rozmrazí potraviny až 7x rychleji než běžné mikrovlnky.

Netradiční design, velikost skleněného okénka, stříbrné provedení exteriéru a nerezový interiér propůjčují této multifunkční troubě neotřelý vzhled. S klasicky vyhlížející mikrovlnkou má tento designový kousek skutečně už pramálo společného. Vzhled multifunkční trouby JT 369 SL je inspirován nejnovějšími vestavnými spotřebiči a připomíná tak spíš tradiční troubu. V horní části dvířek je zabudován modře podsvícený LCD displej s elektronickým ovládáním pro snadné programování. Praktická výklopná dvířka opatřená elegantní rukojetí slouží zároveň jako odkládací plocha, která unese neuvěřitelných 20 kg.

Ve výbavě nechybí dětská pojistka a praktický časovač. Multifunkční trouba JT 369 SL je dodávána s bohatým příslušenstvím – grilovací mřížkou, talířem Crisp s praktickým držákem, plechem na pečení a speciální nádobou na přípravu pokrmů v páře. Objem trouby je 31 litrů a šířka otočného talíře 36 cm. Rozměry 377 x 487 x 515 mm (v x š x h). Doporučená cena 9.990 Kč.
Multifunkční trouba Whirlpool JT 369 SL
Obchodní název JT 369 SL
Rozměry 377 x 487 x 515 mm (v x š x h)
Hlavní vlastnosti
  • technologie 6. smysl
  • LCD displej
  • Elektronické ovládání
  • Barva stříbrná, interiér nerez
  • Průměr otočného talíře 36 cm
  • Vnitřní objem 31 l
  • Vaření v páře Steam
  • Funkce pro pečení Crisp
  • Horký vzduch
  • Gril
  • 3D distribuce mikrovln
  • Dětská pojistka
  • Grilovací mřížka, talíř Crisp, pařák, plech na pečení
Doporučená cena 9.990 Kč
22.10.2008 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444