Malé tipy pod stromeček

Foto: www.giftak.cz

Foto: www.giftak.cz

Stále přemýšlíte, čím potěšíte blízké pod vánočním stromečkem? Nechcete nic velkého, ale spíš originálního, vtipného a trefného? Vyhněte se zoufalým nákupům na poslední chvíli a raději se nechte inspirovat následujícími tipy na dárky.

Rádi byste dali dárek svým blízkým, ale nechcete šlápnout vedle? Vyberte jim originální hrnek podle toho, co je baví. Hrnkem z kvalitního porcelánu a keramiky nic nezkazíte a když navíc vyberete ten správný tvar a motiv, blízkého jistě překvapíte.

Pro tatínka, dědečka, bratra nebo jiné hloubavé typy

Máte doma ajťáka? Pak pro něj hrnek s grafikou inspirovanou internetem a programováním bude to pravé. Udělejte radost všem, koho baví umění, věda, hudba, biologie, astronomie nebo dokonce latina. Vyberte jim vědecký hrnek.

Abyste si kávu vychutnali

Americano, Caffe Latte, Capuccino nebo klasické silné espresso? Rádi si dopřejete opravdu kvalitní voňavou kávu? Abyste si ji mohli vychutnat jako v dobré kavárně, pořiďte si stylový porcelánový hrnek nebo šálek s podšálkem. Hrnek na espresso si můžete vybrat v typografické úpravě nebo třeba v bílé klasice, která nikdy neomrzí.

Často zvete přátele na odpolední kávu? Pak si pořiďte celý servis.

Upečte si snídani v hrnku

Propadli jste zdravým snídaním? Pak jistě znáte mug cake! Tyhle dortíčky upečete v hrnku během pár minut, přestaňte se tedy vymlouvat, že nemáte čas na snídaně. Budou vám stačit ingredience a větší hrnek, nejlépe o obsahu 350 ml, který je vhodný do mikrovlnky. Recepty hledeje na internetu, sami budete překvapeni, co se dá v hrníčku během 10 minut upéct. 

Barvy, kam se podíváš

Patříte k milovníkům keramiky a té pestrobarevné především? V e-shopu www.mugshop.cz si můžete vybrat hrnky, šálky, talíře, misky, cukřenku, mlíčenku nebo čajovou konvici ve vaší oblíbené barvě.
 

Hrnek přesně podle vás 

Chvilka na odpolední kávu, dlouhé víkendové snídaně nebo horký bylinkový čaj na dobrou noc. Všechny tyto momenty si můžete vychutnávat v hrníčku z kvalitního porcelánu. Vyberte si dekor přesně podle vašeho vkusu. Prohlédněte si ty největší bestsellery ve výrazném, zajímavém nebo barevném provedení.

Dárky na míru

Vybrat dárek není jen tak – a vybrat originální dárek, který nečeká osud lapače prachu na poličce, je úlohou ještě obtížnější. Inspirujte se následujícími tipy.

 

Netradiční bytový doplněk

Relativně nudná věc v neokoukaném a stylovém provedení? To jsou Nalepovací hodiny Big Ben. Světoznámá hodinová věž se tak snadno vejde do každého obýváku a vytvoří doma kouzelnou atmosféru Anglie.

Doplněk do kufru

Co ocení protřelý cestovatel stejně jako člověk, který touží zažít nevídané dobrodružství, procestovat svět? Stírací mapu světa! Stačí stírat zlatý povlak z každého navštíveného místa a rozzářit tak svoji osobní mapu všemi barvami! Ať už bude sloužit jako doplněk na cestách, nebo bude na cestovatele čekat doma na zdi, jde o neotřelou ozdobu, která uchová nejednu vzpomínku.

 

Pro zdraví i zábavu

Pokud vybíráte lampu do (nejen) dětského pokojíčku, možná by bylo namístě zkombinovat užitečné (tedy svícení) s trochou stylu a příznivými účinky na zdraví. Zní to jako poněkud zvláštní kombinace, nic však není nemožné. Představujeme Lampičku a čističku vzduchu ve tvaru houby. Kloboukem houby lze otáčet a regulovat intenzitu světla, nožka se zase pomocí aniontové technologie postará o čistý vzduch. Tuhle vychytávku prostě potřebujete.

 

Novodobý župan

Není lepšího pocitu, než ze sebe ve sprše nebo horké vaně odplavit všechny starosti a zahalit se do nahřátého županu. Anebo ještě lépe do deky s rukávy?! Příjemná huňatá deka vás zahřeje doopravdy úplně všude – a když už vás nebude bavit sedět před televizí, klidně můžete vstát a odejít i s dekou! Je dostupná třeba ve stylových zimních a vánočních variantách, jako je tučňák nebo Santa Claus.
 
24.11.2015 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444