Malé spotřebiče, které umí velké věci

Něco malého pod stromeček? Něco praktického? Oba dva požadavky splní chytří pomocníci do kuchyně. Tyto malé spotřebiče totiž všichni dobře známe, denně je používáme, ale jejich nové funkce nám přípravu jídla a nápojů ještě více usnadní.

Když rádi a dlouho snídáte

Voňavý a křupavý toast s máslem, které se pomalu roztéká, nebo s letní marmeládou z meruněk. Takové snídaně si můžete dopřávat i vy.

Stylový toastovač s nerezovým povrchem a podsvícenými tlačítky od značky TEFAL umožnuje přípravu dvou toastů najednou. Díky funkci automatického vystředění dosáhnete vždy stejnoměrného propečení z obou stran. Svůj snídaňový toast si může každý opéct přesně tak, jak to má rád. K tomu slouží 7 stupňů toastování. Jednoduše si nastavte požadovaný stupeň propečenosti a zatímco si dáte vařit vodu na kávu, váš toast bude připraven.

Nový toastovač Tefal Cube TT420DA vás nadchne také další užitečnou vychytávkou. Také občas nemůžete vydolovat zapadlý toast? Díky funkci „High Lift“ - vysokému zdvihu toastu - snadno vyjmete i menší toast. 
 

Když chcete někoho potěšit

Lívance, vafle, panini, palačinky toasty nebo jednohubky - se vším si poradí multifunkční přístroj 4 v 1 Tefal Collection. Přišla neočekávaná návštěva? Chystáte narozeninovou oslavu? Multifunkční přístroj Tefal Collection se 12 druhy výměnných plotýnek vám pomůže s přípravou dokonalého pohoštění.

Díky odnímatelným plotýnkám s nepřilnavým povrchem snadno a zdravě připravíte trojúhelníkové sendviče, srdcové vafle, oplatky, lívance ve tvaru květin, koblihy, francouzské toasty nebo plněné taštičky. 

 
 

Když si chcete vychutnat kvalitní čaj nebo kávu

Může rychlovarná konvice nabídnout ještě něco navíc? Konvice Tefal KI240D ano. Zvolte si jedno ze sedmi nastavení teplot podle toho, jaký nápoj zrovna připravujete. Věděli jste například, že zelený čaj musíte zalévat vodou o teplotě ne vyšší než 85 °C?  Na konvici si můžete zvolit teplotu  60°, 70°, 80°, 85°, 90°, 95° + var. Konvice je navíc schopna udržet nastavenou teplotu po dobu 60 minut. 

Když chcete být šéf v kuchyni

Překvapte rodinu špičkově připraveným šťavnatým steakem. Zeptejte se jich, jak si ho přejí propečený - krvavý, medium, well done? S pomocníkem Tefal Optigrill budete vařit jako šéf.

Tefal Optigrill pro snadné vaření nabízí 6 grilovacích programů a 4 teploty v manuálním režimu. Spotřebič za vás změří tloušťku suroviny a podle té nastaví požadovaný režim. Následně vás display grilu upozorní, v jaké fázi propečenosti se steak nachází. Optigrill vás včas informuje, jak máte pokrm propečen. Jestli je krvavý, medium nebo well done.

Díky inteligentním funkcím Tefal Optigrillu dostane každý na talíři upravené maso přesně tak, jak si žádá. 

 

bydlinek Tip Bydlínka
Podívejte se na video, co všechno Tefal Optigrill umí: Tefal Optigrill v akci.

05.12.2016 | Jana Koenigová

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444