Magnetické květináče - designové, praktické a multifunkční

Vaše oblíbené květiny na místech, které by vás ani nenapadly. Veškeré kuchyňské náčiní okamžitě po ruce, přehledně uspořádané kosmetické pomůcky nebo konečně uklizené pastelky a štětce. Vychytané magnetické květináče vám nabízejí neomezené možnosti.

Magie? Ne, magnet!

Magnetické plastové květináče v sobě skrývají zabudovaný magnet, díky kterému získávají neobyčejné vlastnosti - mohli bychom říct doslova mag(net)ické! Umožňují totiž nespočet variant využití. Jsou dostupné v široké škále barev, tvarů i velikostí. Vybere si designér, minimalista, experimentátor i vaše malé dítě.  

Jak to funguje?

Stačí květináč přichytit na cokoliv kovového. Navíc ve spojení s kovovými tabulemi nejen že dosáhnete praktické popisovatelné nástěnky, ale zároveň designového obrazu, který můžete podle chuti obměňovat.
 

Pro zahradníka

Milujete květiny? Nejradši byste se jimi obklopili z každé strany, ale na váš parapet se už víc nevejde? Vychytané řešení nabízejí magnetické květináče, které můžete umístit kamkoliv. Na stěnu do koupelny, na stěnu do obýváků, ložnice nebo třeba chodby na rám dveří! Stačí kovová plocha, na které bude magnetický květináč držet. Toužíte po bylinkové zahrádce, ale díky vašemu mini balkonu si o ní můžete nechat jen zdát? Pověste na stěnu kovovou desku, která místa neubere, a přichyťte na ni magnetické květináče s vašimi oblíbenými bylinkami.

Multifunkční využití, které by vás možná ani nenapadlo

Magnetické květináče zdaleka nemusíte využívat jen jako stylové nádoby na květiny. Díky zabudovanému magnetu se z obyčejné nádoby stává multifunkční designová vychytávka, která skvěle poslouží k jakémukoliv odkládání i ukládání.

Do kuchyně, aby vše bylo při ruce

Každý z nás potřebuje mít v kuchyni vše po ruce. Do praktických magnetických květináčů přehledně uspořádáte veškeré vařečky, kvedlačky a další potřebné náčiní. Květináč jen umístěte tam, kde na něj dosáhnete nejlépe. Na digestoř, lednici nebo třeba na futro. Chytré magnetické nádoby ocení zejména majitelé malých kuchyní, kteří vědí, jak je důležité udržovat čistý pracovní prostor.

Do kuchyně je jako stvořená magnetická tabule. Poslouží jako malá bylinková zahrádka a zároveň nástěnka pro vaše vzkazy nebo třeba recepty. A nezapomeňte, že velkorysou kovovou plochu vám nabízí také lednička. Ozdobte ji květináčem.

Dejte koupelně řád

Udržet si v koupelně pořádek občas vyžaduje pořádnou trpělivost. Praktické magnetické nádoby vám pomůžou. Jednoduše do nich naskládajte vše, co potřebujete mít každé ráno po ruce - kartáčky na zuby a zubní pastu, hřebeny, ale třeba i laky na nehty, řasenku, rtěnku nebo tužky na oči. Už žádné dlouhé hledání v zásuvce nebo kosmetické tašce. Magnetické květináče přichytněte na kovovou desku, kterou přišroubujte na zeď. A hned máte místo navíc.

Do dětského pokoje na pastelky, štětce a barvičky 

Barevné květináče najdou uplatnění i v dětských pokojích. Umístěte je nad dětský psací stůl a uvidíte, že pastelky rázem najdou své místo. Nebo třeba na radiátor, kam si děti budou ukládat drobné hračky. Obrovskou radost jim uděláte magnetickou tabulí, na kterou si budou moct psát barevnými křídami, přichytávat vzkazy a samozřejmě své magické magnetické nádobičky.  
 
bydlinek

Tip: Přemýšlíte, kam všude můžete květináče umístit? Natřete část stěny magnetickou barvou a v množství magnetických květináčků se nemusíte omezovat.

 

Proti šedi v kanceláři

I své pracovní místo si můžete zpříjemnit pohledem na zeleň v barevném květináči. Každá kovová plocha se tak může rázem proměnit v barevnou zahradu.
Více inspirace, kam květináče umístit, hledejte na www.gardners-eshop.cz.
07.09.2015 | Jana Vaňková

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444