Luxusní povlečení z pravé egyptské bavlny

Egyptská bavlna je proslulá jako nejkvalitnější na světě. Má dlouhá vlákna, díky nimž je po zpracování   velmi měkká a vyznačuje se přitom mimořádnou pevností. Při výrobě povlečení značky Stella prochází ručně sbíraná egyptská bavlna s velmi nízkým procentem rostlinného znečištění zpracováním, jehož výsledkem je tvarová a barevná stálost a atraktivní design.

Chcete spát jako králové? Luxusní povlečení  Stella z pravé egyptské bavlny vám poskytne dokonalý komfort. Dopřejte svému tělu ty nejkvalitnější materiály a vyberte si některý z nádherných vzorů.


Synonymum pravého luxusu

Švýcarský Prémium Satén vyrobený z 100% egyptské bavlny je synonymem pravého luxusu.
Vlastnosti tohoto jedinečného produktu, především hladký nechladivý povrch a krásný vzhled, vás nadchnou. Jakmile strávíte noc pod povlečením z tohoto úžasného materiálu, všechny ostatní materiály povlečení pro vás přestanou existovat.


Pro celoroční pohodlí

Z pravé egyptské bavlny se vyrábí také povlečení Mako Jersey. Toto ložní povlečení je ideální pro všechna roční období. Ze vzorů luxusního povlečení je skutečně radost vybírat. Jsou libo decentní anebo spíše veselé motivy povlečení? Také u této řady oceníte snadnou údržbu a šikovné zapínání.


Saténové pohlazení

Ložní prádlo z Mako Saténu se těší největší oblibě vůbec. Oboulícní úplet vysoké gramáže, jak jinak než z 100% egyptské bavlny, je zárukou neobyčejné jemnosti. Díky mercizaci, speciálnímu zušlechťovacímu postupu, se povlečení z Mako Saténu pyšní neobyčejně krásným leskem, stejně jako odolností vůči opotřebení.

Toto jedinečné luxusní povlečení pro spánkové gurmány z egyptské bavlny nejvyšší kvality koupíte v internetovém obchodě www.stella-ateliers.cz.

02.02.2012
  • Povlečení Stella Ateliers s.r.o.

    Každý z nás stráví téměř třetinu života v posteli. Dopřejte si k zaslouženému odpočinku luxusní povlečení, které je vyrobeno z bavlněné suroviny té nejvyšší kvality dostupné na trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444