Masivní buk a moderní ložnice - ideální souhra

Ložnicová sestava ALICE od firmy MIREAL v provedení masivní buk

Ložnicová sestava ALICE od firmy MIREAL v provedení masivní buk

Moravský výrobce ložnic MIREAL představil své novinky pro letošní sezonu. Jedná se o sérii ložnic z moderního masivního buku – Abano, Alice, Bruno, Opera a Riana a ložnici PRAG v provedení olše.

Tyto nové modely postelí se dodávají v šířkách 160, 180, ale i 200 cm a v délkách 200,210 a 220 cm, modely ALICE a BRUNO jsou navíc standardně dodávány i v šířce 140 cm a ALICE v délce 190 cm.

Z konstrukčního hlediska je hlavní výhodou postelí variabilní a individuálně nastavitelná výška lehací plochy, díky níž je zaručen vysoký lehací komfort a snadné vstávání z postele. To ocení především nastávající maminky nebo starší generace, která by měla spát na vyšším lůžku.

Postele jsou vybaveny pouze čelem v hlavě lůžka, což představuje nejen současný trend v oblasti designu postelí, ale umožňuje i jednodušší manipulaci při ustýlání či ukládání lůžkovin do úložných prostor.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Ložnicová sestava BRUNO v provedení masivní buk

Nové bukové ložnice jsou vyrobeny z celomasivu, který kromě své mimořádné estetické hodnoty nabízí celou řadu výhod. Vedle bytelnosti navozující dojem spolehlivosti a bezpečí je masivní dřevo svými vlastnostmi obecně předurčeno k dlouhodobé službě spotřebiteli bez problémů s rychlým opotřebením či nestabilitou. Postele z masivu navíc nebývají náchylné k vrzání, obzvláště jsou-li vhodně konstrukčně řešené. Společnost MIREAL tento problém u některých svých modelů řeší unikátním šroubovým spojením postranice a čela postele, přičemž dbá i na robustní materiálové provedení - bočnice postele jsou tloušťky 25 mm, tloušťka čel postele je 24 až 40 mm.

Postele je možné doplnit nočními stolky, komodami a skříněmi s otevíráním klasickým, s praktickými velkými zásuvkami nebo s posuvnými dvířky vhodnými především pro místnosti menších rozměrů. Nespornou výhodou je i snadná montáž všech součástí ložnice – stačí jen jednoduchý šroubovák.
Všechny nové modely jsou nabízeny v řadě odstínů, přičemž pro povrchovou úpravu jsou používány výhradně ekologické vodou ředitelné laky splňující přísné normy pro zdravé spaní. Lak má výborné mechanické vlastnosti, dobrou odolnost proti otěru, je tvrdý a dobře odolává vodě.

Modely z nové kolekce navíc mile překvapí svou výhodnou cenou – např. za korpus postele ALICE o rozměrech 180x200 cm zákazníci zaplatí pouhých 9990 Kč.


06.02.2011 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444