Levit®. Praktické vychytávky pro pestrý život

Designová řada pro moderní elektroinstalace s sebou vedle vypínačů a zásuvek přináší praktické vychytávky, které činí elektroinstalaci velmi komfortní. Seznamte se.

Výjimečná vypínačová řada Levit®, jejímž autorem je přední český designér Jan Čapek, přináší vedle 11 barev vypínačů a zásuvek také spoustu zajímavých prvků, které výrazně zvyšují komfort bydlení a rozšiřují možnosti běžné elektroinstalace. Levit® vás nadchne nejen svými pestrými barvami, iluzí levitace, ale především svou praktičností.

Co vás jistě zaujme?


Poslouchejte rádio třeba i v koupelně

„Rádio do zdi“ aneb vestavné digitální nebo internetové rádio. Představte si např. kuchyň nebo koupelnu, kde vedle vypínače nebo zásuvky máme ve vícenásobném rámečku zároveň rádio. Designové, miniaturní a velmi praktické, pro zlepšení atmosféry s výraznou úsporou místa např. právě v kuchyni.
 Rádio s vypínačem a zásuvkou USB ve vícenásobném rámečkuRádio s vypínačem a zásuvkou USB ve vícenásobném rámečku

Zásuvka s integrovanou USB nabíječkou

Konečně už je možné nabíjet smartphony, tablety, fotoaparáty nebo MP3 přehrávače bez zabírání jakéhokoliv dalšího místa. Dobíjení stále po ruce a navíc lze ve standardní tzv. silové „kolíkové“ zásuvce ponechat spotřebič, který v ní je trvale zapojený. USB i běžná zásuvka fungují totiž zcela nezávisle na sobě. Vaši současnou zásuvku můžete snadno vyměnit za zásuvku s USB nabíjením.

Zásuvka centrálního vysávání v designu, jakém potřebujete 

Máte doma centrální vysavač nebo jej plánujete? Pak jistě oceníte zásuvku pro centrální vysavač ve shodném designu, jako jsou vaše vypínače a zásuvky.

Ovládejte světlo odkudkoliv

Vysílač pro bezdrátové radiofrekvenční dálkové ovládání (RF) je prakticky „vypínač“, ale na rozdíl od toho klasického jej můžete nalepit na jakékoliv místo, z kterého chcete spínat / vypínat osvětlení. RF vysílač využijete všude, kam nevedou kabely nebo v místech, kde jste na vypínač zapomněli. Nalepte je na sklo, pelest postele v dětském pokoji, prostě kamkoliv. Bezdrátové, komfortní a naprosto bezpečné ovládání osvětlení.
Tolik ochutnávka „vychytávek“ pro moderní, komfortní a bezpečnou elektroinstalaci, které nabízí designová řada Levit® od ABB s.r.o., Elektro-Praga – největšího českého výrobce elektroinstalací. Vítejte se světě vypínačů a zásuvek. Více hledejte na: www.svetvypinacu.cz.
14.09.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444