Léto v M.B.Keramice, léto na terase

Věděli jste, že Češi patří ke světové špičce v grilování? A kde jinde si užít tuto lákavou zábavu a možnost setkat se s přáteli, rodinou nebo si jen tak odpočinout než na útulné terase nebo zahradě. Máme pro vás inspiraci v podobě venkovní dlažby na terasu. Představujeme vám dvě z mnoha možných variant designů.

Venkovní dlažba v imitaci kamene – odolná, pevná, krásná

Rovnováha, elegance, rafinovanost. Takové jsou hlavní znaky kolekce obkladů a dlažeb Discover. Krása tkví v jednoduchosti a detailu. Discover má obojí. Nadchne vás perfektními, čistými liniemi a dokonalým vzhledem kamene i s jeho strukturou a jemným barevným žilkováním. Nadčasový design této dlažby je vhodný pro residenční i komerční prostory. Vyrábí se ve čtyřech přírodních odstínech doplněných dvěma typy mozaiky, soklem a řadou speciálních tvarovek.
Discover je v klasické tloušťce 1 cm vhodný do interiéru jako dlažba do koupelny, chodby, obývací místnosti i do exteriéru. Ve 2cm tloušťce dlažby jej použijte na terasu, do zahrady nebo díky mnoha tvarovkám a přelivovým hranám i k bazénu. Výhodou je více typů povrchů. Jedním z nich je i protiskluzný povrch strutturato, který se skvěle hodí právě k bazénu. Už se nebudete bát uklouznutí a váš bazén bude bezpečný. 
 

Proč použít venkovní 2cm dlažbu na terasu?

1.  Venkovní 2cm dlažba na terasu je pevná. Díky tomu je vhodná i do prostor s vysokou zátěží.
2.  2cm dlažba na terasu se velmi snadno instaluje i demontuje. Lze ji klást více způsoby: 
 
  • na výškově stavitelné terče
  • přímo do trávy
  • do štěrku i do písku
  • do lepidla
 
3.  Mechanická odolnost – dlažba na terasu musí být odolná proti poškrábání, povětrnostním vlivům. A přesně taková dlažba od MB Keramiky je.
4.  Mrazuvzdornost – díky téměř nulové nasákavosti máte zaručeno, že dlažba na terasu ani v nejtužších mrazech nepopraská a neoprýská.
5.  Vizuální sjednocení exteriéru s interiérem – design venkovní dlažby na terasu i dlažby pro vnitřní použití je zcela stejný, liší se pouze výška dlažby. 
6.  Dlouhá životnost – keramická dlažba skutečně bez výrazných změn vydrží dlouhá desetiletí.
7.  Protiskluzná úprava – venkovní pohyb na terase nebo u bazénu je díky protiskluznému povrchu bezpečný.
Další zajímavostí této dlažby je revoluční antibakteriální technologie MICROBAN. Do povrchu dlaždic jsou přidány ionty stříbra. Ty zabraňují množení bakterií na povrchu dlaždice. Dlažbu s takovýmto povrchem můžete bez obav použít ve fitness centrech, saunách, nemocničních prostředích, školkách, zdravotnicích ordinacích apod. Zkrátka všude tam, kde je zvýšený pohyb lidí a přitom je třeba dbát na zvýšené hygienické nároky. Touto povrchovou úpravou jsou ošetřeny jak dlažba pro vnitřní i venkovní použití v tloušťce dlažby 1 cm.

Dlažba v imitaci dřeva Remake je na terasu jako stvořená 

Tato kolekce dlažby v dekoru oprýskaného a omšelého dřeva vás přenese do minulosti. Její inspirací je letité dřevo se svými nedokonalostmi a opotřebením. Kolekce se vrací k ručně opracovaným materiálům poznamenaným časem a intenzivním používáním. Povrchy jsou ponechány surové a neupravené se zřetelnými nepravidelnými šmouhami a skvrnami, jakoby od starých nátěrů a laků.

I u tohoto typu dlažby na terasu v imitaci dřeva můžete dobře kombinovat dlažbu do interiéru a venkovní dlažbu do exteriéru v tloušťce 2 cm. Vytvořte tak designově sjednocený prostor dokonalý v každém detailu.  Dlažba v tloušťce 2 cm je ve formátu 60x60 cm a má lamelovou skladbu. Téměř každý kus je jiný a v ploše vynikne její jedinečný design. Terasa s touto dlažbou bude kvalitní, bezpečná a krásná. Dlažbu v dekoru dřeva prostě můžete použít všude tam, kde přírodní dřevo prostě nemůžete použít. 

Přijďte na naše prodejny a uvidíte tyto dlažby naživo. Sáhnete si na jejich strukturu a povrch a rozhodnete se, která se vám víc líbí. Kromě těchto venkovních dlažeb vám rádi nabídneme i obklady a dlažby do koupelny, k bazénu zkrátka do všech interiérů nejen bytových ale i komerčních.
17.06.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444