Léto s Bydlínkem

Co najdete v létě na BYDLENÍ.CZ

I když se v posledních letech roční doby občas trochu vymykají ustáleným charakteristikám, léto zůstává v našich zeměpisných šířkách ještě stále časem, od něhož očekáváme dlouhé dny, slunce, teplo, možnosti koupání, výletů, odpočinku, záhony květin, zralé ovoce a zeleninu, vše plné chutí a vůní.

Léto má svá témata ve všech oblastech, je proto samozřejmé, že se jim nevyhne ani vše, co souvisí s bydlením a každodenním životem. S horkými dny hledáme mnohem častěji osvěžení v útrobách chladničky, víc než jindy využíváme stínicí techniku a spouštíme klimatizaci, bez níž by v některých budovách byly horké dny nesnesitelné. Léto s sebou přináší pilnou práci na zahradě, sekání trávy a péči o záhony květin, ale i sladké lenošení v klidu zeleně a v pohodlí zahradních lehátek. Je to doba poznávání, dalekých cest i malých výletů, přátelských setkání na zahradních párty, doba ohníčků, opékání, grilování a díky zralým plodům léta i mnoha zdravějších kulinářských radovánek. S létem přichází užívání si radosti z vody v přírodě i v bazénech a čas, kdy se věnujeme nejrůznějším koníčkům a aktivitám, včetně kutilství na chatách či chalupách.
Pro mnohé z nás má léto příchuť romantiky. Svoji specifickou atmosféru má ale i pro ty, kdo jsou obdařeni obchodním duchem a rádi využijí nejrůznějších slev, které řada firem nabízí na vybrané druhy zboží. Nebývá to zdaleka jen oblečení. Výhodně lze v letních měsících nakoupit i nábytek, různé bytové vybavení a doplňky stejně jako některé stavební materiály.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
bydlinekK letní atmosféře, která u nás navzdory výkyvům počasí panuje už pár týdnů, přispěje i BYDLENÍ.CZ prostřednictvím nejrůznějších námětů, článků, fotogalerií a letních tipů, které pro své věrné čtenáře připravujeme pod patronací našeho všetečného Bydlínka. Věnovat se budeme všem zmiňovaným tématům a ještě mnoha dalším, takže s létem nemusíte ztratit kontakt ani tehdy, budete-li právě sedět u počítače. Na adrese www.bydleni.cz najdete vždy informace, které vás budou zajímat.
20.06.2008 | redakce Bydlení.cz
  • Služby BYDLENÍ.CZ

    BYDLENÍ.CZ je nezávislý internetový magazín pro nejširší veřejnost, který orientuje, informuje a inspiruje návštěvníky v široké problematice bydlení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444