Letní soutěž o zahradní nůžky Fiskars PowerGearTM

Mladší i starší zahradníci, kteří jsou při práci na zahradě omezeni silou svých rukou, budou nadšeni z nových ručních ergonomických nůžek Fiskars PowerGearTM. Právě ty můžete získat v nové letní soutěži. 

Mechanismus Fiskars PowerGearTM ztrojnásobuje střižnou sílu, snižuje únavu ruky i hrozbu opakujících se zranění z přílišné námahy. Prakticky nezničitelná rukojeť nůžek FiberCompTM nabízí stylový vzhled kombinovaný s nízkou hmotností nůžek.
Vyhrajte nůžky na silné větvě
Fiskars PowerGearTM 

Dvouruční nůžky Fiskars jsou vhodné pro všechny druhy střihání v zahradě až do průměru větví 50 mm. Unikátní převod PowerGearTM zvyšuje střižný výkon a rovnoměrně rozděluje sílu, kterou působíme na držadla, tak, aby byla přibližně stejná v celém průběhu střihu. Nůžky jsou vyrobeny z polyamidu vyztuženého skelnými vlákny, jsou lehké a velmi pevné. Střižné čepele jsou z kvalitní CrMoV oceli, potažené PTFE pro snížení tření. Dvouruční nůžky Fiskars se dodávají ve třech typech: jednočepelové, dvoučepelové se spodní čepelí ve tvaru háku nebo ve tvaru běžných zahradních nůžek. Jednočepelové nůžky jsou určené pro střihání suchého a tvrdého dřeva. Dvoučepelové se spodní čepelí ve tvaru háku jsou pro střihání tlustých, syrových větví a poslední typ s nůžkovou čepelí je navržen pro přesný střih větví i špičkami čepelí.
Hlavní přednosti zahradních nůžek FISKARS

  • spodní čepel ve tvaru háku pro stříhání tlustých, syrových větví
  • snadno uchopíte větev mezi čepele
  • držadla z kompozitního materiálu FiberCompTM
  • Patentovaná technologie PowerGearTM umožňuje stříhat s vynaložením třikrát menší síly než u nůžek s klasickým mechanismem
  • čepele z nerez oceli CrMoV o vysoké tvrdosti
bydlinek
Letní soutěž o zahradní nůžky FISKARS

Pokud chcete získat zahradní nůžky FISKARS, odpovězte na jednoduchou otázku a vyplňte formulář. Správnou odpověď můžete vyhledat v minulých článcích na portálu BYDLENI.CZ, kde jsme tuto informaci zmiňovali. 

Soutěž je ukončena.  

Výherci: Zdeněk Kříž, Lenka Prokešová, Miroslava Nunvářová
14.07.2014

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444