Lepidlo, které přežije mytí v myčce

Na náš trh poprvé přichází voděodolné sekundové lepidlo. S nově vyvinutým výrobkem značky Loctite můžete efektivně opravovat i předměty, které jsou při užívání pravidelně vystavovány působení vody.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Slepit odštípnuté ouško hrnečku, nebo prasklou část kuchyňského robota není v posledních letech žádný problém. Na trhu existují lepidla, která toto dokážou snadno, rychle a spolehlivě. Problém ovšem nastává, když potřebujete tyto věci mýt v myčce. Většinou po několika opakovaných mytích opravený spoj povolí a přilepená část odpadne.

Značka Loctite ovšem nyní přichází s unikátní novinkou, prvním voděodolným sekundovým lepidlem Loctite Universal, které kombinuje rychlost, sílu a odolnost vůči vlhkosti. Speciální receptura obsahuje SilicoTec s hydrofobní technologií, která umožňuje vytvořit lepený spoj tak odolný vodě, že jej dokonce můžete mýt v myčce na nádobí.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Tato vlastnost umožňuje používat slepené věci i na místech, kde to dříve nebylo možné, jako je kuchyně, koupelna, či venkovní prostředí. Díky voděodolné receptuře je nový Loctite Universal mnohem výkonnější než jiná sekundová lepidla.

Loctite Universal lepí okamžitě, spoj je extrémně pevný a vydrží i velké namáhání. Lepidlo je transparentní, což oceníte zejména tam, kde chcete, aby byl spoj neviditelný. Lepidlo se dá použít na nepřeberné množství oprav jako je například oprava prasklé sprchy, ulomeného ouška hrnečku, oprava potápěčských brýlí nebo ulomeného podpatku. Dokáže spravit i poškozenou trysku k zahradní hadici nebo odlomený kousek střechy poštovní schránky.

Více informací o nových lepidlech Loctite naleznete na www.loctite.com

17.05.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444