Látkové rolety do každého interiéru

Látková roleta DEN a NOC

Látková roleta DEN a NOC

Látkové rolety patří k interiérovým prvkům, které rychle a jednoduše dokážou změnit tvář pokoje. Vedle primární stínicí funkce si své zákazníky získávají i pro estetickou hodnotu.

Ať už máte rodinný dům nebo byt zařízený v rustikálním nebo ultra moderním stylu, z nabídky designu látkových rolet si jistě vyberete. Široká škála materiálů a barev uspokojí i nejnáročnější zákazníky. Rolety do oken jsou vyráběny v několika variantách a je pouze na vás, pro jaký typ se rozhodnete.
 

Roleta do každého okna

Do domácností můžete vybírat například můžete volně visící rolety bez krycího mechanismu nebo rolety přímo určené do rámu plastových oken. Jednoduše se připevní na zasklívací lištu oken, návin je skrytý v kazetě a boční lišty minimalizují prostup světla do místnosti.


Hledáte rolety do okna nadstandardních rozměrů? Pak pro vás bude ideální volbou roleta  Alexa, která dokáže zastínit plochu o velikosti až 8,4 m2 a její výhodou je i možnost využití elektropohonu.

Látkové rolety se dokážou přizpůsobit jakékoliv šířce nebo typu okna. Jsou vhodné dokonce i na střešní okna. Navíc jsou kombinovány speciální zatemňující látkou Blackout, díky které můžete v interiéru snadno dosáhnout dokonalého zatemnění.

Roleta TARA  
Roleta TARA  
Jste unaveni a potřebujete jít o pár hodin dříve spát? Chcete se dívat na film? Vytvořte si ideální přítmí. Látkové rolety na střešní okno jsou opatřeny pružinovým mechanismem s brzdou, díky které je možné roletu zastavit v jakékoliv poloze. 
 

Typy rolet

  • ALEXA – určena především pro využití v komerčních prostorách a v nadstandardně velkých oknech
  • CORADO – optimální řešení pro běžná okna v bytech a rodinných domech
  • OMEGA – pro snadnou instalaci do moderních plastových oken
  • TARA – látkové rolety pro spolehlivé zastínění střešních oken Velux, Fakro a Roto

Ovládejte intenzitu světla

Novinku ve stínicí technice představuje tzv. roletožalužie ZEBRA a látková roleta DEN a NOC. Tyto stínicí prvky v sobě kombinují ty nejlepší vlastnosti klasické rolety a horizontální žaluzie. Jedná se o látkové stínění, kde je využito pruhů průhledné a neprůhledné látky, které se pravidelně střídají. Rolety na okna se ovládají ručně pomocí řetížku a vy si tak sami volíte intenzitu světla, které proniká do interiéru. Speciální rolety představují velmi komfortní zastínění, které dokáže nahradit záclonu i závěs. 

 
07.06.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444