Lampičky a lustry jako praktický dárek. Nakupujte výhodně na Rozsvitsi.cz

LED stolní lampa ESTER

LED stolní lampa ESTER

Vánoce se blíží a mnozí z vás přemýšlí nad vhodným dárkem pro blízké. Máme pro vás několik tipů na praktické dárky do interiéru, kterými ohromíte. Hitem letošních Vánoc v odvětví bydlení a osvětlení jsou moderní LED lampičkya designové lustry. 

 
 Designová lampička Serpent  

LED lampičky

Na www.shop-Rozsvitsi.cz naleznete nejširší výběr LED lampiček online, které můžete ihned objednat. Navíc nyní v e-shopu probíhají slevové akce, a tak lampičky můžete pořídit až o 50 % levněji.

Velmi oblíbená je LED stolní lampa ESTER, která je vyrobena z hliníku, velmi moderního vzhledu a je prakticky polohovatelná.

Praktické jsou také LED lampičky se skřipcem, které můžete přichytit ke stolu nebo na poličku. Designová lampička Serpent má flexibilní rameno a vyrábí se ve stejné sérii s nástěnnou lampičkou a designovým lustrem, který dodá vašemu interiéru moderní vzhled a vytvoří originální světelnou atmosféru.

Výhodou nákupu osvětlení na Rozsvitsi.cz je osobní převzetí zdarma ve světelných studiích KOJI, kde si svítidla a lustry můžete osobně prohlédnout a zkontrolovat. Pokud si nebude vědět s výběrem rady, obraťte se na světelné poradce, kteří rádi pomůžou s výběrem té pravé stolní lampy nebo lustru do vašeho bytu či domu.

Bonus pro čtenáře BYDLENI.CZ

Jako bonus jsme pro čtenáře Bydlení.cz připravili speciální akci od pátku 11.12 do neděle 13.12. 2015. Každému, kdo nakoupí tento víkend, získá extra slevu 100 Kč na celý nákup.
11.12.2015 | PR
  • ROZSVIŤSI.CZ

    E-shop, světelné studio a světelní designéři, kteří jsou připraveni Vám navrhnout to pravé osvětlení pro Váš dům, byt, zahradu nebo provozovnu 7 dní v týdnu. K dispozici máme své vlastní moderní světelné studio a nabízíme více jak 20 000 druhů svítidel a dekorací do bytu. Pokud jste ve fázi, kdy stavíte, vybavujete nebo rekonstruujete – inspirujte se našimi realizacemi.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444