Láhve Ohyo - unikátní skládací láhve

Soutěž o 5 láhví v trendových barvách

Kupujete si balenou vodu v PET láhvi? A víte, že se na výrobu PET láhve spotřebuje spousta ropy? Ročně se na světě vyrobí tolik PET láhví, že bychom po nich došli na Měsíc a zpět. Jen jejich malá část se recykluje, zbytek skončí na skládkách, kde se budou rozkládat tisíce let.

Výzkumy přitom dokazují, že balená voda není v ničem lepší než voda kohoutková. Anglický designér lahví Ohyo Guy Jeremiah říká: „Ohyo je výrobek, který dokazuje, že není nutné vše vyrábět v Číně." Láhve Ohyo jsou nejen skládací, opakovaně použitelné, ale i zdravotně nezávadné.

bydlinekSoutěžte o 5 láhví v trendy barvách
 

Nevešla se vám láhev pod vodovodní kohoutek? OHYO to vyřeší

Láhve OHYO chtějí co nejvíce podporovat pití kohoutkové vody a omezit spotřebu jednorázových plastových lahví. OHYO je skvělý výrobek pro školáky, turisty, sportovce. 
Výhody láhve OHYO
  • vyrobena z polykarbonátu
  • složená měří pouze 3,8 cm, rozložená 13 cm
  • 4 trendové barvy
  • uzávěr umožňuje snadné používání jednou rukou – díky sklopnému brčku lze snadno pít bez otevření láhve
  • láhev dobře těsní
  • použitý materiál (polykarbonát) neobsahuje Bisfenol A, PVC a ftaláty. 
  • láhev můžete mýt v myčce
Schváleno dle legislativy EU pro styk s potravinami a pitnou vodou.
Testováno v Research Institute for Industry, University of Southampton, U.K. Testována na 10 000 složení a rozložení. 
 
Obsah: 500 ml
Vyrobeno ve Velké Británii
Láhev se vyrábí ve 4 barvách a stojí 169,- Kč
Česká rodinná firma, která myslí na životní prostředí
Zelená domácnost.com je internetový obchod firmy Inreko s r.o. Jedná se o českou rodinnou firmu, které není lhostejný stav životního prostředí kolem nás. Ubývající pralesy, špatný stav lesů po celém světě, přeplněné skládky odpadů, znečištěné ovzduší, stoupající hladina oceánů téměř bez ryb, skleníkové plyny, plasty všude kolem nás.
 
Cesta od obav k aktivní pomoci bývá složitá. Ale nemusí být. Pro začátek by stačilo, kdybychom více přemýšleli o tom, jaké výrobky si vlastně kupujeme a jaký je dopad těchto výrobků na životní prostředí. Vždyť téměř existuje přírodě bližší alternativa s výbornými užitnými vlastnostmi. Opravdu není nutné zamořovat svět i naše domácnosti kombinacemi agresivních chemických látek, o jejichž dopadech na zdraví nás všech toho stále mnoho nevíme, byť nás jejich výrobci ujišťují, že jsou zaručeně neškodné, někdy i téměř nenahraditelné. Internetový obchod Zelená domácnost.com nabízí k přírodě i lidem šetrnější alternativu. 
 
Z každého nákupu na internetovém obchodu www.zelenadomacnost.com poskytujeme několik % z hodnoty objednávky neziskovým organizacím. Zákazník si sám vybírá na který prospěšný projekt máme přispět částkou z jeho objednávky. Jsme prostě tak trochu jiný internetový obchod.
bydlinek
Soutěž o 5 láhví v trendy barvách

Odpovězte na jednoduchou otázku a získejte jednu z pěti láhví v trendy růžové, modré, zelené nebo bílé barvě. 

Nápovědu hledejte na internetových stránkách: www.zelenadomacnost.com

Soutěž trvá do 13.10.2013. 

Výherci:
Zbyněk Vodička
Markéta Vávrová
Ivana Šulcová
Kateřina Kilhof
Martin Černák


13.09.2013

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444