LINEAFLEX METALIC - novinka na trhu lamelových roštů

Společnost AHORN CZ, s.r.o., přední český výrobce lamelových roštů, představila na mezinárodním veletrhu bydlení MOBITEX 2008 v Brně nový motorový lamelový rošt Lineaflex Metalic. AHORN CZ tak navazuje na svou tradici přicházet každý rok s novým produktem či službou. Novinka loňského roku, lamelový rošt Flowerflex® Motor, zaujala odbornou i laickou veřejnost a získala hlavní cenu Grand Prix MOBITEX 2007 v kategorii progresivní technologie/ materiál.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Lineaflex Metalic představuje vysoce kvalitní motorem polohovatelný lamelový rošt se špičkovým designem. V tomto lamelovém roštu jsou použity dva speciální extra ploché motory, s jejichž pomocí je polohována hlavová a bederní část lůžka na jedné straně a pánevní a nožní část na straně druhé.

Díky velmi malé výšce motorů činí celková výška roštu pouhých 11 cm, což je polovina jiných s pomocí motoru polohovatelných roštů. Rošt Lineaflex Metalic je tak možné použít pro všechny typy postelí včetně lůžek s úložným prostorem, neboť ploché motory umožňují plně využít celý úložný prostor.
Vítanou technickou vymožeností roštu Lineaflex Metalic je i kontaktní pojistka, která v případě kontaktu sklápěného roštu s překážkou vypne motor a zahájí pohyb roštu opačným směrem. Díky tomu uchrání před skřípnutím například dětské ruce.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Lamelový rošt Lineaflex Metalic je vyráběn v luxusním stříbrném provedení, je složen z 30ti tenkých pružných lamel uložených v kvalitních pouzdrech, umožňuje nastavení tuhosti v oblasti pánve dle individuálních potřeb a je vhodný pro použití v kombinaci s kvalitními matracemi vyrobenými především z viskoelastických, studených a pur pěn či latexu.
28.03.2008 | tz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444