LEXXUS slaví 15 let

Dárek zákazníkům - sleva a 6 měsíců hypotéky zdarma

Společnost LEXXUS a.s., největší pražská realitní kancelář, uspořádala  v těchto dnech tiskovou konferenci u příležitosti 15. výročí založení. Celá akce se odehrála ve velmi příjemném prostředí sídla firmy v Paláci Riesů ze Stallburku. Novinářům se dostalo kompletního představení společnosti a zhodnocení jejího působení na realitním trhu v ČR. Kromě toho byla i představena soutěž vážící se k 15. výročí. Zákazníci, kteří od 1.9. do 30.10. 2007 podepíší rezervační smlouvu, mohou získat velmi příjemný dárek ve formě slevy 500 000 Kč a 6 měsíců hypotéky ZDARMA.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Společnost vznikla začátkem 90.let a začala nabízet prodej luxusních nemovitostí, následně přibyly i relokační služby a pronájem nemovitostí. Od roku 2002 se rozšířila oblast zájmu také na nové bytové projekty pod hlavičkou oddělení LEXXUS New Home Center. Současně vzniká oddělení LEXXUS Research, hodnotící realitní trh a spolupracující s developery na přípravě projektů. Sídlo společnosti se nachází na prestižní adrese v samotném centru Prahy v luxusním prostředí Paláce Riesů ze Stallburku. V současnosti nabízí takřka 50 nových bytových projektů, což znamená 1088 volných rezidenčních jednotek v novostavbách (byty, rodinné či řadové domy). V loňském mimořádně úspěšném roce se  podařilo realizovat prodej více než 800 rezidenčních jednotek.

Generální ředitel společnosti LEXXUS a.s., pan Ivo Překlasa říká: „Patnáct let úspěšného působení na pražském trhu, kdy jsme začínali jako prodejce a pronajimatel luxusních nemovitostí, stejně tak i pozice realitní kanceláře s největší nabídkou bytových projektů v Praze s každoročním nárůstem obratu více než 40% v posledních 3 letech – to vše si jistě zaslouží oslavu. Naše výročí oslavíme společně s našimi klienty a jako dík za jejich přízeň jim chceme věnovat dárek, v podobě slevy v hodnotě 500 000 Kč a 6 měsíců hypotéky ZDARMA na nákup nového bytu.“

V souvislosti s 15. výročím se společnost LEXXUS a.s. rozhodla uspořádat mimořádnou soutěž o slevu na byt z nabídky nových bytových projektů ve výši 500 000 Kč. Na akci se podílí také hlavní partner: společnost HYPOSERVIS a.s., která věnuje do soutěže cenu šest měsíců splátek hypotéky zdarma v maximální výši 100 000 Kč. Součástí oslavy bude také Den otevřených dveří – 20. 9. 2007, kdy se všichni klienti mohou seznámit s nabídkou společnosti přímo nad modely jednotlivých rezidenčních projektů. Soutěže se může zúčastnit každý klient, starší 18 let, který v době od 1. 9. do 31. 10. 2007 podepíše rezervační smlouvu a správně zodpoví soutěžní otázky. Závěrečné vyhlášení proběhne, za účasti hlavních partnerů – developerů, v kanceláři společnosti LEXXUS a.s. ve druhé půli listopadu tohoto roku. Cílem této akce je také ještě vyšší podpora partnerských developerských společností a jejich projektů. LEXXUS a.s. chce tímto způsobem ocenit dlouholetou a oboustranně velice úspěšnou spolupráci. Právě probíhající soutěž je jen jednou z mnoha speciálních akcí, které LEXXUS a.s. organizuje. Dalším příkladem může být již probíhající série Seminářů pro první kupující, o které je ze strany klientů obrovský zájem.

Společnost LEXXUS a.s. připravovala posudky pro společnosti: Ballymore Properties na projekt Statenický mlýn a Eurovea, pro společnost AFI Europe na projekty Tulipa Rokytka a Tulipa Modřany, pro společnost Europolis na projekt River City, pro společnost PPF projekt Bášť, pro společnost J&T na projekt Jeseniova a mnohé další. Její konzultační služby využívají například: ICKM, MCA, Hochtief, ING Real Estate, Lordship real Estate nebo Czech Property Investments.
06.09.2007 | Tisková zpráva

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444