LEXXUS Days se blíží - nabídku více než 1 300 nemovitostí a 45 projektů po celé Praze obohatí zahájení prodeje dalších nových projektů v rámci akce

Společnost LEXXUS opět pořádá, vzhledem k loňskému úspěchu, akci LEXXUS DAYS, která je přímo určena klientům hledajícím nové bydlení či investiční příležitost do realit. V rámci akce bude zahájen prodej několika nových projektů z nabídky společnosti LEXXUS.

Letošní akce s názvem LEXXUS Days 2016 se uskuteční 3. a 4. 11. v Prodejním centru LEXXUS. Klient, který v těchto dnech navštíví prodejní centrum, obdrží šekovou knížku se speciálními slevami na výrobky či služby od partnerů akce. Společnost LEXXUS v rámci akce zahájí prodej nových etap projektů a novostaveb, které dosud nebyly na trhu k mání.

LEXXUS nabízí více než 1 300 nových bytů a rodinných domů v různé fázi přípravy či výstavby v desítkách rezidenčních projektů ve všech pražských lokalitách a odlišných cenových segmentech. V rámci akce LEXXUS Days mohou klienti získat ucelené informace o všech těch to nemovitostech na jednom místě.
 
Kromě zmíněných slev budou mít příchozí klienti možnost zúčastnit se také tipovací soutěže o ceny od parterů akce: společností HTC, HYPOASISTENT, Bytecheck, Kuchyně Hanák Veletržní, SCAN Quilt a KOUPELNY Ptáček. 
 
Mediálními partnery akce jsou portály a magazíny o bydlení: BYDLENI.CZ, NOVÉ BYDLENÍ, Kde chci bydlet.cz a REALCITY.
 
„V uvedených dnech budou v Prodejním centru LEXXUS připraveny veškeré materiály a informace k jednotlivým projektům. Vzhledem k vysokému zájmu doporučujeme klientům, aby si domluvili schůzku s předstihem,“ vysvětluje Denisa Višňovská, Partner LEXXUS. Po celou dobu akce budou k dispozici klientům agenti LEXXUS i makléři HypoAsistent, kteří poradí s výběrem financování.
 
Akce LEXXUS Days nabízí mnoho příležitostí, jak ušetřit při řešení vašeho nového bydlení. Neváhejte a přijďte se 3. a 4. 11. přesvědčit do prodejního centra na adrese V Celnici 5, přímo u náměstí Republiky.

Více na www.lexxus-days.cz.
27.10.2016 | PR
  • LEXXUS NORTON

    Jsme realitní kancelář zaměřující se na Prahu a blízké okolí. Už tři desetiletí sledujeme nejen trh s nemovitostmi, ale i trendy v bydlení, a tak jsme připraveni najít to pravé místo, které bude přesně odpovídat vašemu stylu a vkusu. Umíme pomoci také s prodejem nemovitosti a usnadnit celý jeho zdlouhavý proces. Specializujeme se zejména na rezidenční bydlení a novou výstavbu. Díky mnoha spokojeným klientům, ale také výborným vztahům a spoluprací s největšími pražskými developery, bankami a dalšími institucemi jsme si dokázali vybudovat dominantní postavení na českém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444