LAURENS představí nové trendy v designu topení na veletrhu ForTHERM

Pro nadcházející topnou sezónu se designové radiátory LAURENS zaměřily spíše na klasický a prověřený design nástěnných radiátorů, které lze instalovat do celého domu. Hlavním cílem je nabídnout klientovi ucelenou a stylově odladěnou řadu moderních radiátorů s důrazem na kvalitu zpracování a jedinečné povrchové úpravy tak, aby designové radiátory na zdi vždy vytvořily prvek, který bude každá návštěva obdivovat.

Ve spolupráci s designéry a bytovými architekty LAURENS uvádí na trh designových radiátorů novinky, které jsou praktické, funkční a kvalitou zpracování dokonalé. Rovněž představí nabídku nových povrchových úprav, které novým moderním radiátorům dodávají styl a eleganci. Inspiraci při výběru barev pro povrchy radiátorů firma čerpala především z přírodních odstínů jako je např. barva kávy, kamene nebo písku.

Na veletrhu můžete vidět nové designové radiátory LAURENS modelové řady TERRA, které je možné instalovat do moderního interiéru jak horizontálně (pod okno), tak i vertikálně do chodeb nebo hal. Snadno tak vybavíte celý interiér elegantním, moderním otopným tělesem, které bude hrát prim v interiéru.


Designové radiátory ZOOM
jsou praktické jak do koupelny, tak i do obývacích prostor, kde mohou být některé varianty navíc vybaveny např. kvalitním pasivním reproduktorem renomované značky harman kardon. Zajímavostí tohoto designového radiátoru je, že jej lze instalovat nejen svisle, ale i vodorovně a to i do výšky, tj. nemusí být umístěn „klasicky“ dole pod oknem.
Koupelnové radiátory BOO a ELIX jsou díky kvalitnímu a čistému zpracování a dvojitému lakování elegantním, funkčním a nadčasovým doplňkem každé moderní koupelny. Samozřejmostí těchto nových koupelnových radiátorů je kombinovaný nebo jen čistě elektrický provoz.
Všechny novinky moderních designových radiátorů budou představeny na veletrhu ForARCH a ForTHERM v Praze, který se již tradičně koná na výstavišti v Letňanech a to od úterý 16. až do soboty 20. září. Pro čtenáře článku máme připraveny vstupenky, které si můžete zdarma vyžádat po kliknutí na registrační formulář zde.
Rovněž můžete využít úvodní, nezávazné a bezplatné konzultace s bytovým architektem, který bude k dispozici na stánku LAURENS Radiátory v pátek 19. a sobotu 20. září na akci, kterou jsme nazvali „Dny s bytovým architektem“. Na stánku LAURENS Retro Cafe můžete s panem architektem při šálku dobrého espressa konzultovat vaše představy a požadavky. Objednat nezávaznou schůzku můžete prostřednictvím Radiátorového studia nebo přímo on-line přes formulář. 

Co vám nabídne nebo zajistí bytový architekt?
Především vám nabídne řešení, které dokáže nejen zaujmout, ale splní i vaše další náročné předpoklady. Společně tak najdete řešení, které vám bude nejbližší a realizace vašich představ bude o to snadnější! Profesní samozřejmostí je pak zpracování 2D a 3D architektonických návrhů jak bytových, tak i komerčních interiérů, autorský dozor při realizaci, poradenství a odborné konzultace.

Co je cílem bytového architekta?
Zkombinovat harmonii barev se zajímavými tvary s důrazem na detail. Každá místnost působí určitým způsobem na majitele a vyjadřuje jeho vkus a osobnost. Cílem je přenést tyto hodnoty do interiéru tak, aby klient vnímal daný prostor jako součást sebe sama.
LAURENS rozšiřuje nabídku o luxusní retro sanitu
Pečlivě vybrané a ručně vyráběné exkluzivní kousky pro luxusní retro koupelny vyráběné v britském hrabství Warwickshire, nedaleko od Birminghamu, můžete nyní pod značkou Kenny & Mason objednávat v síti Radiátorových Studií Laurens. Více na našem webu http://retrosanita.cz, kde můžete zhlédnout ceny, nabídku i katalog on-line.
 
Více informací hledejte na www.laurens.cz
11.09.2014 | PR
  • Laurens Radiátory s.r.o.

    „Laurens“ je značka radiátorů, které jsou vždy něčím vyjimečné. Inovativní produkty, nové technologie, kreativní design radiátorů a individuální přístup k zákazníkovi jsou hlavní pilíře společnosti Laurens. Díky rozsáhlé celoevropské partnerské síti se snažíme být vždy co nejblíže našim zákazníkům, abychom jim mohli nabídnout naše radiátory, příslušenství a služby té nejvyšší kvality za příznivou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444