Kvůli bytovému zařízení na míru nemusíte finančně vykrvácet

Doba, kdy lidé mohli vídat stejné bytové zařízení na každé návštěvě a třeba i v televizním seriálu, je tatam. Trendem interiérů je originalita odpovídající osobnosti a preferenci svých obyvatel. Krásný domov však nemusí stát jmění. Architekti i designéři umí dnes nabídnout řešení na základě možností každého zákazníka.

Nápaditost prostoru a unikátní kousky v domácnosti už nezávisí na vysokém kontě pána domu. Přestavbu interiéru nabízí architekti dle možností poptávajícího. Designéři zase využívají zboží běžně dostupné v domech s nábytkem. Přesto z nich dokážou vykouzlit něco neuvěřitelného. Nejčastějšími úkoly obou odborníků je návrh kuchyně, nábytku na míru či atypické řešení bytových prostor.

A co je dnes tak populární?

Velmi oblíbenou úpravou bydlení ať již v menším bytě nebo rodinném domku je propojení obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Právě tato úprava dispozic vám umožní příjemnou komunikaci s vaší návštěvou i v průběhu vaření a přípravy pohoštění, namísto toho, abyste pobíhali mezi dvěma místnostmi a snažili se zvládnout vše bez komplikací. Můžete si tak v klidu se svými hosty dát sklenku dobrého vína a klábosit bez jakýchkoli časových a prostorových omezení.
Nejjednodušší způsob, jak v současné době sehnat architekta nebo bytového designéra, je využít poptávkový systém. Stačí pouze zadat poptávku do formuláře na poptávkovém systému. Nabídky pak přichází záhy. Jedním ze současných systémů, který takové služby nabízí, je web Poptávej.cz. Zákazníci tak nemusí trávit sháněním odborníků v daném oboru celé měsíce.

Aby firmy dokázaly poptávajícímu připravit řešení na míru a stanovit výhodnou cenu, musí být zakázka pečlivě popsána. Vyplňování formuláře však nezabere déle než dvě minuty. Přicházející nabídky by pak zákazníka neměly zahltit. Do emailu mu přijdou pouze nabídky od firem, které projevily zájem o realizaci poptávky, a tak nedochází k hromadnému rozesílání odkazů na ceníky jednotlivých firem.

Poptávkové systémy nešetří jen čas, ale i nervy každého poptávajícího. Celou zakázku vyřešíte přes jeden poptávkový formulář. Úkon zabere zhruba dvě minuty. U Poptávej.cz je vyplnění poptávky zcela zadarmo a získané nabídky jsou zcela nezávazné, záleží vždy na vašem konečném rozhodnutí, jakou nabídku využijete, či nikoli.
08.02.2016 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444