Kvalitní postel z masivu nestárne

Společnost Světspánku.cz, která se zabývá prodejem dřevěných postelí z masivu, zdravotních matrací a lamelových roštů, uvádí na trh novou kolekci postelí pro rok 2013. Její design je odrazem požadavků zákazníků na pevnou postel z pravého masivu, kombinovanou s jednoduchostí jemné linie.

Kolekce Postele 2013 využívá dřeviny, které jsou pro nabídku společnosti Světspánku.cz typické. Zájemci si můžou vybrat postele ze smrku, buku, jádrového buku nebo dubu. Právě tyto poslední dvě zmíněné dřeviny byly zařazeny do nabídky jako očekávaná novinka v lednu roku 2011. Masiv jádrový buk a dub v provedení cinkovaného vzoru nabral u zákazníků až nečekanou oblibu. Povrch těchto dřevin je ošetřen kvalitním olejem. I postele z masivního smrku a buku jsou nestárnoucí klasikou, které si svou oblíbenost stále udržují. Jejich nespornou výhodou je možnost barevného moření. Společnost Světspánku.cz nabízí moření těchto masivů do odstínu olše, třešně, ořechu a wenge. 

Z nové kolekce postelí pro rok 2013 vybíráme: 
Postel Samuel
 
Oblé čelo a atypický tvar v nohách – to je hlavní přednost této postele Samuel. Její čela jsou vyrobena z masivu o síle 4 centimetrů, bočnice pak ze 3 cm silného masivu. Čelo je vysoké 92 cm, horní hrana bočnice 45 cm. Postel si můžete objednat ve dvou dostupných variantách, a to v masivu buk a smrk.

Postel Goliáš
 
Jak už název napovídá, postel se řadí k výjimečně masivním a pevným typům postelí. Její vzhled lze kombinovat díky moření “color”. Čelo postele je vysoké 95 cm, horní hrana bočnice 50 cm od země. Tato postel obsahuje speciální zdvojené kování určené pouze pro tento typ.   

Lavice Flavio
 
Někteří z nás po obědě rádi odpočívají s novinami v rukou, ale přímo do postele se nám nechce. Právě na takové lenošení je určena novinka společnosti Světspánku.cz - lavice z masivu Flavio. Je dostupná ve dvou různých šířkách, a to 80 a 90 cm. Sloužit může jako sedací lavice, ale splní i požadavky na jednolůžkové spaní. Lavici si můžete vybrat ve 3 cm silném smrkovém, nebo bukovém masivu. 
Kompletní postele za ještě lepší cenu

Prodejní síť Světspánku.cz nabízí i v tomto roce svým zákazníkům již po řadu let oblíbené, cenově zvýhodněné komplety postelí. Kompletem postele se rozumí postel s vhodnou matrací a roštem. Všechny komplety sestavují odborníci. Společnost tak zákazníkovi může zaručit maximální spokojenost. Aby byl zajištěn komfort na lůžku, je totiž důležité vybrat vhodné matrace a kvalitní rošty.

Kompletní nabídku kolekce Postele 2013 a cenově zvýhodněných kompletů postelí naleznete v prodejní síti Světspánku nebo na webových stránkách prodejce www.svetspanku.cz.                         
14.05.2013 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444