Kvalitní matrace pro příjemný spánek

Zdravý spánek je důležitý – to ví každý z nás. Jedním z faktorů, který má vliv na kvalitu spánku je to, na čem spíme. Výběru matrace a roštu věnujte dostatečný čas i péči. Dlouhodobá investice do kvalitní značkové matrace se vyplatí – vždyť na matraci strávíme přibližně třetinu dne.

V JMP Studiích zdravého spaní si můžete vybírat z několika značek kvalitních matrací a navíc si je i vyzkoušet. Každá ze značkových řad matrací má specifické vlastnosti a uspokojí různé požadavky na kvalitu lehací plochy.
Nejprodávanější je řada CELTEX?, která nabízí vysoký komfort při ležení – matrace se vyznačují výtečnou elasticitou i prodyšností. Nabízejí se v několika tvrdostech a jejich konstrukce zohledňuje i výšku postavy spáče. Matrace CELTEX nabízejí řešení i pro děti nebo osoby vysoké váhové kategorie. Můžete si tak vybrat matraci přesně podle vašich požadavků a představ tak, aby spánek na ní byl příjemný a pohodlný. Novinková značka CELTEX? King představuje řadu vysokých matrací, které nabízejí mimořádný komfort a uspokojí i náročné uživatele.

Matrace Olivia (z řady Celsio) má unikátní konstrukci, kde lehací plochu matrace tvoří tzv. líná (paměťová) pěna Celsio.U matrací CELSIO? tvoří lehací plochu matrace viskoelastická (také tzv. líná) pěna s tvarovou pamětí. Matrace je velmi příjemná a pohodlná, protože paměťová pěna reaguje na teplotu a zatížení, přesně se přizpůsobí tvaru těla a podepře jej rovnoměrně rozděleným tlakem. Když se z matrace zvednete, pomalu se vrátí do původního tvaru. Matrace jsou vhodné především pro dospělé a lze je doporučit i vyšším věkovým skupinám – poddajný povrch matrace šetří klouby a napomáhá správnému oběhu krve během spánku. Výsledek – královské poležení!
Matrace Thalia (z řady GRANDO alergik) – matrace s výtečnými hygienickými vlastnostmi.Matrace GRANDO ALERGIK díky svému speciálnímu složení omezují výskyt roztočů v lůžku. Jádro matrace obsahuje celulózu, která na sebe váže vlhkost, rychle ji odpaří a zajistí tak příjemné a suché klima matrace. Matrace jsou vhodné především pro alergiky na domácí prach, jsou ideálním řešením pro děti a všude tam, kde jsou zvýšené nároky na hygienu lůžka.
Matrace Valeta (z řady GRANDO medik) – matrace určená pro dlouhodobě ležící nebo seniory. Matrace GRANDO MEDIK jsou určeny pro seniory nebo pro osoby, které jsou delší dobu upoutány na lůžku. Speciální konstrukce odlehčuje tlakové body v místě dotyku. Matrace byly klinicky testovány.
V JMP Studiích zdravého spaní najdete také širokou nabídku roštů, postelí a ložnic z přírodního dřeva. Novinkou je komfortní polštář VENUS z líné (paměťové) pěny s možností regulace jeho náplně. Polštář tak můžete zcela přizpůsobit svým požadavkům.

Kompletní nabídku matrací, postelí a ložnic najdete na www.loznice.cz.
12.11.2012
  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444