Kvalitní litinové nádobí Lava Metal vydrží celý život

V litinovém nádobí je radost vařit

V litinovém nádobí je radost vařit

Na našem trhu je k dostání nejrůznější nádobí, ať už to je nerezové, titanové, skleněné, keramické, porcelánové či litinové. I když nedávno se oblibě těšilo nerezové nádobí, při nákupu toho levnějšího se mnozí z nás spálili. Sympatická cena sice přinesla finanční úsporu, ale pouze chvilkovou. Po pár letech užívání nádobí dosloužilo bylo potřeba pořídit nové. Po kvalitnějších výrobcích s delší životností se sáhnout vyplatí.

Návrat k litinovému nádobí

Chcete-li si do kuchyně pořídit nádobí prvotřídní kvality, pak dejte šanci litině. Litinové nádobí je sázkou na jistotu. Litina je totiž materiál, který nedegraduje. Používáním své vlastnosti neztrácí, naopak zlepšuje. Nehrozí, že se rozbije nebo rychle opotřebí. Při správné údržbě vydrží kvalitní litinové nádobí i celý život.

Litinové nádobí Lava Metal je ozdobou každé kuchyně

Možná si při vyslovení slovního spojení „litinové nádobí“ vybavíte nádobí našich babiček, a díky tomu možná dáváte přednost novému, modernějšímu nerezovému či jinému nádobí. Dnešní podoba litinového nádobí vás však mile překvapí. Podíváte-li se na výrobky z litiny kvalitní turecké značky Lava Metal, zjistíte, že se hodí jak do moderních, tak tradičních kuchyní a rozhodně mají co nabídnout. Tato vysoce kvalitní značka spojuje špičkové technologie se 40 lety zkušeností v oblasti litinových výrobků.

Jaké jsou výhody litinového nádobí Lava Metal?

  • prohřívá se rovnoměrně až k okraji,
  • dlouho udržuje teplo, pokrmy se dají dovařovat i při nízké teplotě, což přináší úsporu energie,
  • může být použito na všechny zdroje tepla – plynové či elektrické sporáky, kachlová kamna, indukční i sklokeramické desky (není vhodné pouze pro pečení a ohřev v mikrovlnné troubě),
  • pokud se nádobí LAVA při vaření používá správně, nevznikají pouze nádherné vůně a chutě, ale chrání se také nutriční hodnoty v jídle, které přispívají ke zdravé výživě,
  • disponuje nepřilnavým povrchem - pokrmy se nepřipalují,
  • má krásné barevné provedení,
  • jedná se o kvalitní nádobí za dobrou cenu,
  • široký výběr z mnoha druhů nádobí – litinové hrnce, litinové kastroly, litinové pánve, grilovací plotýnky i příslušenství.

Jaké nádobí Lava Metal můžete pořídit?

Pro představu vám přinášíme ukázku vybraných druhů litinového nádobí Lava Metal, včetně cen. Kromě klasických hrnců a pánví můžete pořídit také skvělé nádobí určené pro grilovaní, jako jsou grilovací pekáčky, grilovací sety či grilovací servírovací sety. 

Obrázek vlevo: Litinový hrnec LAVA Metal o průměru 20 cm vyjde na 1.699 Kč.  K hrnci lze pořídit silikonové úchytky a dřevěné prkénko. Obrázek vpravo: Pánev litinová LAVA Metal, zelená nebo červená ve velikosti 26x26 cm stojí 1.499 Kč (vše pořídíte na www.superdiskont.cz) 

Obrázek vlevo: Grilovací pánvička se servírovacím prkénkem LAVA Metal vyjde na 1.399 Kč Obrázek vpravo: Grilovací set se stojánkem LAVA Metal, cena: 1.899 Kč (vše pořídíte na www.superdiskont.cz)
Litinové nádobí Lava Metal můžete pořídit na specializovaném e-shopu www.superdiskont.cz. Objednání tohoto nádobí pro vás bude výbornou investici v řádu desetiletí.
12.05.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444