Kvalitní bydlení začíná kvalitním projektem

Typové projekty rodinných domů, možnost realizovat zcela individuální stavbu rodinného domu vycházející jak ze specifických vlastností pozemku tak z individuálních potřeb zákazníka, ale také projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů a půdních vestaveb a k tomu dlouholeté zkušenosti v oboru nabízí projektový ateliér Ing. Karla Peterky, který působí pod názvem THERMO PLUS. Stovky domů realizovaných na základě jeho projektů najdete na území celé ČR.

Projekty rodinných domů šité na míru, kterým dávají v ateliéru přednost, protože umožňují vytvořit individální bydlení se všemi jeho výhodami, berou v úvahu vlastnosti daného pozemku stejně jako specifické potřeby a způsob života budoucích uživatelů. Cenově nejvýhodnější jsou ale samozřejmě typové projekty. Ateliér THERMO PLUS jich ve svém katalogu nabízí přes 40, většinou se jedná o domy menší a střední velikostní kategorie. Nabídka může představovat řešení pro různé typy pozemků a uspokojí nejrůznější představy zákazníků, společné je všem těmto domům jedno: jsou příležitostí, jak dosáhnut dobrého standardu bydlení při minimálních investičních nákladech. Tento způsob pořízení si nového rodinného domu patří stále k oblíbeným a ateliér THERMO PLUS se svými typovými projekty v uplynulých letech uspěl v architektonických soutěžích i ve veřejné anketě. Pro rok 2008 připravil několik novinek, které dosavadní portfolio obohatilo o další typy zajímavě řešených rodinných domů s využiým podkrovím.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
I z vybraného typového projektu lze navíc udělat bydlení splňující řadu individuálních přání a potřeb budoucích uživatelů. Umožňují to úpravy typového projektu, které firma nabízí jako možnost cenově výhodnější než individuální projekt.

Pokud si chce někdo pořídit rodinný a uvažuje ekonomicky, jistě bere v úvahu energetickou náročnost plánovaného bydlení. Důraz na energetické vlastnosti dodávaných projektů klade i ateliér THERMO PLUS - odtud pochází i její název. Na základě dlouholetých zkušeností nabízí mj. také možnost vypracovat individuální projekt nízkoenergetického rodinného domu.
29.07.2008 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444