Kvalita, kvalita a ještě jednou kvalita

Společnost Ekonomické stavby razí novou cestu svého rozvoje

Společnost Ekonomické stavby (ES), přední výrobce zděných rodinných domů v České republice a na Slovensku, vchází do roku 2008 se zbrusu novou koncepcí svého rozvoje. Kromě expanze a růstu společnosti se tento koncept zaměřuje zejména na maximální kvalitu všech procesů společnosti.

Jedním z hlavních pilířů nové koncepce je zavedení posudků soudních znalců na všech stavbách. Každý dům během výstavby dvakrát navštíví soudní znalec, který provede detailní posouzení kvality provedené stavby k němuž vydá znalecké osvědčení. K dalším pilířům pak patří společný projekt s bankovními domy a z toho vyplývající nejvýhodnější hypoteční úvěr v ČR. Změna úrovně komunikace z pasivní na vysoce aktivní nebo nové projekty domů vytvořené dle průzkumů mezi klienty.

„Po šesti letech zcela měníme naší koncepci. Cílem je odlišit Ekonomické stavby zcela jinou firemní kulturou a vyšším pojetím kvality. Proto nejen do své práce, ale také práce našich partnerů chceme vnést zcela nové standardy, které v oblasti výstavby nemají obdoby a přinesou naprostou revoluci do vnímání kvality stavění v ČR,“ říká David Mencl, generální ředitel společnosti Ekonomické stavby.

K dalším novinkám, které si Ekonomické stavby pro tento rok přichystaly, patří posílení kapacit regionálních kanceláří společnosti či nový katalog produktů a služeb, který představuje oblíbené programy a domy. Také manuál klienta, který velmi detailně prezentuje cestu k domu včetně všech možných nástrah, nezůstane pozadu a získá zbrusu novou tvář. Výčet novinek pak uzavírá propracované klientské prostředí a nové webové stránky, které budou představeny ke konci roku.

Více informací na www.ekonomicke-stavby.cz.
18.02.2008 | Tisková zpráva

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444