Kus historie do vašeho domova

Zatímco někdo touží mít kolem sebe moderní nábytek strohých minimalistických tvarů, mnozí dají vždy přednost kusům starožitným nebo jejich replikám, popř. nábytku, pro který se vžilo označení "stylový". Kvalitní masiv nebo dýha a kvalitní provedení jsou zde základním předpokladem a jedním z důvodů, proč tento typ nábytku neztrácí na oblibě.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Tradiční technologie a významný podíl ruční práce jsou charakteristickým znakem výrobků, které na náš trh od svého zahraničního dodavatele uvádí firma Ariva. Její nabídka zahrnuje kompletní stylové ložnice, jídelny a obývací pokoje. Pořídit zde však můžete i velmi zajímavé solitéry - především se jedná o repliky francouzského historického nábytku z období vlády Ludvíka XV. a Ludvíka XVI. jako jsou komody, skleníky, stolky, křesla a sofa.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Tento atraktivní, ručně vyřezávaný nebo intarziemi bohatě zdobený nábytek se už řadu let úspěšně prodává v Evropě, ale také v USA a Kanadě, oblibu si získal i v arabských zemích. K jeho nesporným kladům patří kvalitní provedení a příznivá cena, díky níž není možnost vytvořit si ve svém domově vyjímečnou a trochu starosvětskou atmosféru, nikterak nedostupná.
12.06.2008 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444