Kupujte svítidla chytře ve výprodeji

Prodej přes internet již ceny produktů jakéhokoliv rázu snížil na minimu. Nejinak je tomu i u osvětlení a vy nyní máte možnost zakoupit svítidla ještě levněji v lednovém výprodeji svítidel.

 

Nabídka výprodejů napříč kompletní nabídkou

Ve výprodejích naleznete venkovní osvětlení i interiérová stropní, nástěnná či klasická závěsná svítidla, chcete-li lustry s pevnou nebo i nastavitelnou délkou, pro příklad:

Svítidlo závěsné Massive 40339/48/16EC
Moderní úsporné svítidlo řady Ecomoods, od firmy Philips (největší producent svítidel na světě) je přímo uzpůsobené pro použití kompaktní úsporné zářivky. Doma či v kanceláři tak můžete mít moderní designový kousek s minimální odběrem el. energie a to se slevou -31% oproti standartní ceně!

Ve výprodejích naleznete i klasické stojací lampy či stolní lampičky, plnící funkční i doplňkovou roli ve Vašich interiérech. Příkladem uvádíme:



Stojací Lampu Massive 42071/17/10
Lampa v provedení klasické konstrukce s dvěmi funkcemi – osvětlení prostoru s integrovanou lampičkou pro čtení s možnostmi nastavení úhlu svícení a přizpůsobení dle umístění lampy v prostoru. V našem výprodeji lampu získáte se slevou -42%  oproti původní předvánoční ceně!

Vybírejte ze svítidel se slevou až 67% z pohodlí domova!
Nabídka svítidel ve výprodeji je jen po omezenou dobu a vždy do vyprodání zásob, proto neváhejte a nakupujte co nejdříve. Nabídka se pomalu, ale jistě zmenšuje a dle přísloví „kdo dřív přijde, ten koupí levněji“ se dostane opravdu jen na ty nejrychlejší.

Kompletní nabídku svítidel za výprodejové ceny naleznete zde.

26.01.2012

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444