Kudy k informacím o nové kuchyni

BYDLENÍ.CZ otevírá galerii výrobků
Pro všechny, kteří uvažují o novém vybavení jedné z klíčových bytových prostor, připravila redakce BYDLENÍ.CZ aktuální Katalog kuchyní a jídelen, ve kterém představujeme téměř tři desítky firem nabízejících na našem trhu kuchyňské interiéry.

Pokud si chcete udělat představu, jaké produkty jsou k mání, je tu pro vás příležitost probrat se bez složitého hledání škálou tvarů, funkcí, materiálů, barev a prostorových variací. Touto možností vidět vedle sebe nabídku produktů a služeb většího množství firem působících v dané oblasti, otevíráme na našich stránkách nový formát, který jsme nazvali Katalog-galerie výrobků.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Naši čtenáři mohou BYDLENÍ.CZ využívat pro inspiraci, ale může pro ně být také nástrojem ke konkrétnímu vyhledání internetových stránek či kontaktů na výrobce nebo prodejce. Našim záměrem je přinášet aktuální galerie doplněné údaji, které o svých produktech zveřejňuje výrobce.
Jsme si vědomi, že prostřednictvím několika fotografií a katalogového listu získáte jen částečnou představu a že pro definitivní rozhodnutí internet určitě nestačí. Může však pomoci v základní orientaci o hlavních trendech a o parametrech vybíraných výrobků. Galerie vám patrně nedá odpověď, pro jaký produkt se rozhodnout, pomůže však rozhodně formulovat vaše otázky. Především vám tedy velmi rychle napoví koho, kde a na co konkrétně se ptát.
Základ Katalogu-galerie kuchyní vznikl na letošním ročníku veletrhu TENDENCE 2003. Představuje exponáty, které se zúčastnily soutěže o nejoriginálnější kuchyň. Firmy zde předvedly své vzorové kuchyně na ploše 9 m2, nabídly tedy možné řešení kuchyňského prostoru v omezeném prostoru, např. v panelových bytech. V naší galerii najdete vítězné exponáty MAX PALLADINELLI od firmy Joy Import, ale také řadu dalších zajímavých kuchyňských interiérů.
Galerie kuchyní je soutěžní. Pokud vás zaujme a projdete jí, můžete jednotlivé exponáty ohodnotit. Deset z vás pak získá cenu redakce BYDLENÍ.CZ a nakladatelství Jaga Group, knihu Materiály a technické vybavení současného interiéru autorů A. Řezníčkové a H. Maňáka. Redaktorům BYDLENÍ.CZ pak vaše hodnocení napoví, kterým výrobkům se v budoucnosti věnovat porobněji.
05.11.2003 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444