Kuchyňské doplňky za výprodejové ceny

Praktickou kuchyni dělají maličkosti. Proto je důležité mít vždy po ruce užitečného pomocníka. Představujeme vám několik vychytávek do kuchyně, které vám usnadní práci. Navíc právě teď můžete kuchyňské doplňky nakoupit za výprodejové ceny.

Nyní můžete veškeré kuchyňské doplňky nakoupit za výprodejové ceny.  Na všechny produkty se právě vztahují 50% slevy. Vy tak svou kuchyni můžete snadno vybavit těmi nejlepšími vychytávkami.

Přinášíme výběr toho nejzajímavějšího, co nás z kuchyňských doplňků zaujalo:


Už žádné mastné a děravé chňapky, ani propálená kolečka na stole

Hospodyňky, také si občas přijdete ztracené, když nemůžete otevřít zavařovací sklenici a silný muž není poblíž? Silikonová chňapka, díky které sklenice nebude v ruce prokluzovat, pomůže. Navíc ji můžete dále použít jako podložku pod horké hrnce. Silikon si rychle oblíbíte, protože je velmi snadno udržovatelný. Buď ho jen tak opláchněte pod tekoucí vodou, nebo rovnou vložte do myčky.
 
Tepelně odolné podložky si dokonce můžete pořídit i s magnetickou silou. Automaticky budou držet na vašem nádobí a ochrání váš jídelní stůl před nežádoucím propálením.

Vždy po ruce

V troubě se peče maso a vy je potřebujete okamžitě potřít připravenou marinádou? Nemusíte v zásuvce dlouze hledat mašlovačku. Díky praktické přísavce ji vždy najdete na jednom místě. Navíc její design vás nudit nikdy nepřestane.

Překvapte své hosty

Servírujte hlavní chod jinak. Zkuste svou výbornou kuřecí směs tentokrát podávat v pekáčcích ve stylu TAJINE. Pokrm můžete připravovat dušením bez přidaného tuku a ztráty vitamínů. Získáte tak jednoduchou, rychlou a zdravou večeři.

Na paštičky, ale i na luxusní dezerty jako je Creme brulée nebo různé druhy suflé rozhodně oceníte zapékací mističky. Jsou dostupné v barvě šafránu nebo vlčího máku a v několika velikostech. Vychlazené dezerty naopak můžete naservírovat do keramických mističek se stylovými lžičkami ve stejné barvě.
 
Ještě více kuchyňských doplňků naleznete na adrese: www.vyprodej-slevy.cz/kuchyne. A pozor! Právě tam probíhá výprodej.
11.06.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444