Kuchyně pro náročné - perfektní design, perfektní funkce

Ke kuchyním Next významné německé značky Schüller, které ve svém kuchyňském studiu NEXT TRADE STORE v Olomouci prezentuje společnost Karel Kováč Centrum, přibyl nový, zdokonalený model.

Inovací úspěšné typové řady kuchyní NEXT 125 je model NX 902, jehož design charakterizují matné skleněné plochy ve volitelných odstínech bílé, šedé a černé a promyšlený systém závěsných nástěnných prvků, které doplňuje kuchyňský stůl z přírodního dřeva. Originální design podtrhuje originální volba materiálů. Jako u všech modelů řady NEXT 125, jejichž principem je soulad formy, materiálu a autenticity, použité prvky tvoří odlehčenou architekturu kuchyně, která ve výsledku působí jako harmonický a uklidňující celek.

Fungující kuchyně je ovšem komplexním produktem, jehož nedílnou součástí je individuální realizce. Má-li plnit bezchybně svoji funkci tak, aby si její uživatel mohl vychutnat nejen její krásu, ale i důmyslné řešení, vyžaduje její realizace co nejkvalitnější práci. Společnost KAREL KOVÁČ CENTRUM, která působí v celé ČR, navazuje na rodinné tradice výroby nábytku a má dlouholeté zkušenosti s realizacemi luxusních kuchyní na míru. Stejně jako výrobce kuchyní NEXT spojuje moderní pohled na design a funkci interiéru s tradicí maximální kvality provedení.

29.02.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444