Kuchyně plné Tescomy

Zlínskou společnost TESCOMA asi není nutné dlouze představovat. Je největším českým výrobcem a distributorem kuchyňského nádobí a výrobků z nerezové oceli pro kuchyňské použití v České republice. Zároveň patří mezi pět největších a nejlépe hodnocených výrobců tohoto sortimentu v celé Evropě.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Firma Tescoma přichází každoročně na trh s velkým počtem novinek. My jsme z těch letošních vybrali několik, které se pokusíme trochu podrobněji představit. Příjemným společníkem na cesty do auta i do vlaku se může stát termoska Lunch s hrníčkem 0,15 l. Je opatřena šroubovacím uzávěrem, na který je nasazen praktický hrníček. Tato kombinace nejen ušetří někdy tolik potřebné místo v příručních zavazadlech, ale hlavně zabrání opomenutí hrníčku doma. Díky snadnému otevření pouhým pootočením uzávěru je termoska rovněž vhodná pro děti.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Zejména domácí kuchařky pracující se stísněným kuchyňským prostorem ocení závěsný systém Monti. Systém Monti se skádá ze tří různě velkých krájecích prkének pro každodenní použití. Prkénka jsou zasunuty do výklopného zásobníku, který jak již bylo řečeno nejen šetří prostor, ale zároveň zabraňuje usedání prachu na používané plochy. Tento výrobek je určen pro zavěšení na závěsnou tyč.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Mezi luxusní kuchyňské nástroje patří nůžky na drůbež President. Jsou vyrobeny ze speciálně tvrzené oceli, jsou extrémně ostré a odolné vůči opotřebení. Kvalitní pružina zaručuje, že nůžky i při každodenním používání zůstanou velmi dlouhou dobu funkční. Kleště jsou vhodné pro myčky na nádobí. Aby se zábránilo deformaci pružiny a nůžky zůstaly ostré.
29.05.2003 | Martin Vápeník

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444