Krby kamna Turyna představují mastkové krby Tulikivi a krbové vložky Spartherm

Finské krby Tulikivi a německé krbové vložky Spartherm jsou ověřenou zárukou kvality, propracované technologie a skvělého designu.

Krby Tulikivi mají srdce z pravého mastku, který vykazuje 8 – 9 krát lepší akumulační schopnosti, než obdobné materiály. Tyto krby obstály v tvrdých severských zimách a splňují i vysoké požadavky na zdravý životní styl. Krbové vložky Sparherm ovšem nejsou pozadu – podepsala se na nich pověstná německá preciznost, která sortiment Spartherm propracovala na vrchol žebříčku kvality.

Každý z výrobků má své silné stránky, a přesto si nekonkurují. Záleží na individuálních požadavcích, na tom, co uživatel od krbu či krbových vložek očekává a jaké má nároky na jejich užívání. Co se týká zpracování získaného tepla, stojí za oběma značkami zástupy spokojených uživatelů, kteří jejich teplo pocítili nejen na těle, ale i na duši. Značky Spartherm, Tulikivi a další moderní i klasické krby můžete zhlédnout v prodejně Krby kamna Turyna v Pečkách, kde je ve stálé expozici více jak 100 vystavených modelů od různých výrobců.

Krby Tulikivi přináší komfortní teplo a udržují stabilní klima ve vytápěných prostorech. Při topení se využívá zpětného proudění, což zaručuje rovnoměrné uvolňování tepla. Vzduch v horní části místnosti, který bývá u konvektivního vytápění přepalován, je u krbů Tulikivi stále čerstvý a dobře se dýchá. Zmíněné rovnoměrné proudění a krbový základ z mastku zaručuje, že při 1 – 4 hodinách topení lze získat 12 – 24 hodinové uvolňování tepla. Tato kamna využívají i postranních kouřovodů, a tak efektivně využívají teplo a snižují účty za energie.

Tulikivi nabízí i řadu ekologických krbů, které fungují na patentované technologii. A protože jsou některé modely vybavené i vestavěnou troubou, přijdou si na své i milovníci tradiční kuchyně. Pro značku Tulikivi je charakteristický jednoduchý a elegantní design, který je pro své čisté tvary hojně využíván bytovými architekty jako interiérový soliter.

Krbové vložky Spartherm si získaly příznivce pro své zpracování i výsledky – ocelová konstrukce, automatická regulace odvodu spalin, efektivní čištění skla a vysoká účinnost spalování dřeva jsou hlavní důvody, proč se tato značka těší takové oblibě. Spartherm krbové vložky kladou důraz nejen na nejnovější technologie spalování, ale také na optimální využití energie.

Nabídka modelů krbových vložek Sparthem uspokojí jistě každého. Zahrnuje rozmanité typy krbových vložek i rozličné varianty dvířek, u kterých lze vybírat od klasických rovných přes třístranná až po oblouková. Některé typy jsou vhodné i pro pasivní domy, kdy je kladen důraz na nízký výkon. Všechny vložky splňují normy Evropské unie pro ekologii. A ani u tohoto výrobce není možné opomenout detailně zpracovaný design a širokou paletu modelů, která se přizpůsobí různým požadavkům – ať již klient bude chtít krb na chalupu, do bytu či do luxusní vily.

Krby kamna Turyna nabízí další doplňky, nejen ke značce Spartherm. Z rozsáhlého sortimentu se kromě krbů a krbových vložek zaměřují i na krbové příslušenství (například koše na dřevo, čističe skla, prodej komínů aj.). Služby firmy mají doživotní záruku a rádi vám zde poradí i pomůžou se stavbou či opravou krbu jak v interiéru tak v exteriéru.
18.08.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444