Koupelny s tradicí

Některá jména společností jsou pevně spjata se svými produkty. Zaslechneme-li tedy výraz JIKA, ihned se většině vybaví koupelny a sanitární keramika. JIKA je totiž pojem a již od svého vzniku suverénně zaujímá mezi výrobci sanitární keramiky v České republice nejvyšší postavení.

Sanitární keramika za skvělé ceny? Jednoznačně JIKA!

Někteří výrobci sanity jsou zkrátka pro zákazníky symbolem tradice. Vysoká kvalita sanitární keramiky JIKA ve spojení s příznivou cenou jsou důležitými faktory a při výběru zařizovacích předmětů do koupelny či na toaletu hrají jasný prim. A když připočteme komplexní nabídku výrobků, vlastně už není o čem přemýšlet:

  • levná sanitární keramika
  • praktické sprchové kouty
  • stylový koupelnový nábytek
  • vodovodní baterie s příslušenstvím
  • podomítkové moduly a příslušenství toalet
  • akrylátové a ocelové smaltované vany a vaničky

Neustálým rozšiřováním nabídky se Jika stává oblíbeným dodavatelem kompletního vybavení pro koupelny. Firma M.B.KERAMIKA nabízí kompletní sortiment značky Jika. Můžete vybírat z designérsky laděných sérií CUBITO, DINO, IBON, LYRA a MIO.

Umyvadla a klozety JIKA zůstávají čisté

Ze široké nabídky umyvadel JIKA lze vybírat hned z několika velikostí, a to ve všech designérských kolekcích. Snadno si tak sestavíte individuální řešení, odpovídající prostorovým možnostem vaší koupelny. K dispozici jsou nejen samostatná umyvadla, ale také oblíbená umyvadla do nábytku. Všechna umyvadla JIKA si můžete objednat se speciální povrchovou úpravou JIKA perla, která usnadní údržbu. Z povrchu voda okamžitě stéká, kapky na něm neulpívají, ani nezasychají, ale ve formě řetízku s sebou odnášejí veškeré nečistoty či vodní kámen do odpadu. Povrch pak stačí pouze vyleštit do sucha hadříkem. Totéž platí i pro klozety JIKA. Hladký povrch glazury zabraňuje usazování nečistot a bakterií nejen na povrchu, ale i v těžko dostupných záhybech.

Vany a vaničky za příznivé ceny

Další důležitou součástí každé koupelny je vana, vanička sprchového koutu nebo třeba praktická sedací vana. JIKA používá při výrobě špičkové materiály a díky nim nabízí vysokou kvalitu výrobku a velice snadnou údržbu. Akrylátové vany zaručují barevnou stálost a velkou tvarovou variabilitu, smaltované ocelové vany zase nabízí nadstandardně dlouhou životnost za příjemné ceny.
Úsporné vodovodní baterie

Také vodovodní baterie JIKA se mohou pyšnit atraktivním designem a naprosto bezproblémovým chodem. Společnost JIKA myslí na své zákazníky také v oblasti úspory vody a energií, a proto ve svých produktech používá omezovače průtoku vody a omezovače teploty vody. V sortimentu JIKA naleznete nejen kohoutkové baterie, ale také např. pákové baterie s automatickou zátkou. Dobrou volbou je pak určitě termostatická baterie, která spoří teplou vodu a současně je prevencí proti opaření horkou vodou. Součástí každé série baterií JIKA je také příslušenství, jako jsou sprchy, hadice nebo sprchové tyče.

Koupelnový nábytek

Praktický koupelnový nábytek dokonale využije danou plochu, nabízí maximálně možný úložný prostor, a proto je vhodnou volbou do moderní koupelny. Oceníte zásuvky vybavené plnovýsuvnými pojezdy a vysoce odolný materiál ABS, z něhož jsou vyrobeny namáhané hrany nábytku. Z nabídky JIKA si můžete vybrat široké spektrum skříněk a mnoho barevných variant koupelnového nábytku.

Sprchové kouty JIKA

Pokud si toužíte dopřát po náročném dni rychlou relaxaci, skvělou volbou je sprchový kout. JIKA vám v tomto ohledu nabízí výběr z mnoha velikostí a tvarů. Při volbě vhodného modelu však doporučuje takový sprchový kout, který vám poskytne dostatek místa a kde se osprchujete s větším komfortem. Také u sprchových koutů nabízí JIKA speciální úpravu povrchu JIKA Perla Glass, díky němuž už nebudou kapky vody a vodního kamene ulpívat na skle a zasychat. Sklo „sprcháče“ se tak snadno udržuje a zůstává zářivé a lesklé.

Při výběru toho nejlepšího nábytku a vybavení do koupelny vám ve svých prodejnách poradí a ochotně poslouží odborně vyškolený personál M.B.KERAMIKY.
06.02.2013 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444