Koupelna s nádechem svěžesti

Koupelnu především využíváme jako místo, kde ze sebe smýváme každodenní stres. Proto bychom se měli snažit zařídit ji tak, aby na nás působila uklidňujícím a zároveň povzbuzujícím dojmem. Funkce, ergonomie i vzhled by měly být v naprosté harmonii. Seznamte se s novou kolekcí Kludi E2, která koupelně dodá svěžest a šmrnc zároveň.

Proč se vzdávat pohodlí a dobrého designu? Můžete mít vše

Jako protiváha ke každodennímu ruchu a shonu působí jasné linie, umírněné barvy a tvary – zkrátka vše pro zklidnění těla i mysli. Nová série Kludi E2 s sebou přináší koncept jedinečné estetiky. „Je vytvořená pro moderní život se všemi jeho aspekty", říká designér Michael Stein. Díky umírněnému vzhledu, který spojuje rovné linie s oblými tvary, se tato baterie hodí do geometricky i organicky zařízených koupelen. Kromě toho její extrémně plochá páka, která se prolíná celým sortimentem, skvěle padne do ruky.

Tenká jednopákové baterie ve tvaru tabletu zachází na samou hranici možností materiálu. Pochromovaná mosaz, která je charakteristickým prvkem baterie, dodává lehkost, a přesto působí kvalitně a funkčně. Baterie se řídí konceptem FreiRaum, který má usnadnit plánování a používání okolního prostoru. Z toho důvodu má obzvláště flexibilní provedení. Existuje v nástěnné a stojánkové verzi se čtyřmi výškovými variantami a různými výtoky. To správné řešení se najde pro každé umyvadlo. 

Designové a decentní provedení vanové baterie

Vysoké nároky na design, funkčnost a ergonomii splňuje také vanové řešení Kludi E2. To přichází ve třech verzích: 
  • s montáží na stěnu
  • s montáží na okraj vany 
  •  volně stojící
Hodí se tak ke každému druhu vany a spojuje dva elegantní způsoby použití. Výtok se silným, širokým proudem pro rychlé napouštění vany a ruční sprchu na sprchování a oplachování ve vaně. Malý vytahovací knoflík zajišťuje jejich rychlé přepínání, které zvládne i malé dítě. Nezávisle na provedení posouvají vanová řešení designový koncept umyvadlových armatur Kludi E2 stále dál. Samozřejmě ani zde nechybí charakteristický prvek celé kolekce - nápadné, ergonomicky tvarované páky s decentním označením studené a teplé vody. 
Obzvláště ve sprše se projeví mnohostrannost kolekce E2. Široký sortiment, který sahá od pohodlného podomítkového řešení až k pragmatické nástěnné variantě, uspokojí všechny konstrukční i uživatelské nároky. Všechny části sprchy jsou k dostání v charakteristickém designu Soft Edge.

Dolaďte to!

K dispozici je také řada doplňků sladěná s Kludi E2. Chromovaný kov a foukané opálové sklo také v designu Soft Edge dokonale navazuje na tvary baterií. Držák na ručníky, dávkovač mýdla, držák toaletního papíru nebo zubních kartáčků - vše pro jednotnou koupelnu
Již brzy v nabídce na stránkách KLUDI.
15.04.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444