Koupelna musí být láskou na první pohled

Jde o místo odpočinku i relaxace, přesto se odtud nesmí vytratit funkčnost a praktičnost. Řeč je o interiéru koupelny a především o koupelnovém nábytku.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Právě nábytek je tím, s čím koupelna stojí a padá. A možná právě podle stylově a chytře vybavené koupelny lze nejlépe poznat vkus majitele daného příbytku. „Na prostor koupelny se dlouho pohlíželo jako na čistě účelovou místnost. Tento přístup je ale už pasé. I koupelna začíná být místem, kde si dáváme záležet na vybavení,“ uvádí Ing. Zdeněk Blažek, manager marketingu české společnosti Dřevojas, v. d., která se výrobou koupelnového nábytku s tradicí zabývá.

Podle čeho vybírat

Nejen design, ale i kvalita je důležitým aspektem při výběru koupelnového nábytku. Prodejce, který má za sebou dlouhou výrobní historii, zaručí potřebnou odolnost vůči nestálým teplotním podmínkám i vlhku, a přitom nabídne neotřelý styl a design. „Všechny naše kolekce nábytku do koupelny procházejí technologicky náročnou a přesnou výrobou, která se pyšní vysokou kvalitou zpracování i použitých materiálů. Jedním z nejkvalitnějších materiálů, které tvoří jádro nábytku Dřevojas, jsou mdf desky (středně hustá dřevovláknitá deska), na které jsou poté aplikovány nabízené povrchové úpravy – např. folie v dekorech dřeva, lakované dekory nebo vysoký foliovaný lesk Senosan,“ říká dále Ing. Zdeněk Blažek.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Co letí? Lesk i design dřeva…

„Ačkoliv si v žebříčku nejoblíbenějšího koupelnového nábytku svou stálou pozici drží spíše klasičtější tvary a světlé odstíny barev, rok od roku pozorujeme zájem o originální a netradiční zpracování i povrchové úpravy. My na tyto požadavky samozřejmě reagujeme a spolu s trendy ze světových veletrhů navrhujeme nové modely,“ říká dále Ing. Zdeněk Blažek a pokračuje: „Malou ochutnávkou z nové kolekce pro rok 2013 od Dřevojasu, je velmi netypický model STORM, který je tu pro všechny, kteří se chtějí odlišovat.“

STORM – bouře ve vaší koupelně

Na první pohled masivní provedení nábytku působí v interiéru velmi vzdušným a lehkým dojmem. Zajímavě zvolená je i kombinace povrchových úprav, která nechává vyniknout obdélníkovému tvaru základního nosného dílce v dřevodekoru ořech, ohraničujícího a jemně kontrastujícího se zásuvkou v provedení bílá - vysoký lesk, Senosan. Do celého moderního konceptu této koupelnové skříňky přesně zapadá i zvolený typ umyvadla. Model GAMMA se pyšní atypickými křivkami  a vodovodní baterií, umístěnou vedle umyvadla. „Designu nábytku odpovídá samozřejmě  i galerka se zrcadlovou plochou, LED diodovým osvětlením a bezdotekovým čidlem. Šířka galerky je totožná se šířkou skříňky  a vše působí dojmem přesně sladěného kompletu,“ říká dále Ing. Zdeněk Blažek.
Na doplňcích záleží

Nejen zvenku, ale i zevnitř musí splňovat koupelnový nábytek určité požadavky, a to zejména na dostatek úložného prostoru. „Při návrhu konceptu nábytku Dřevojas do koupelny bereme v potaz i tento důležitý aspekt. Dostatek místa na koupelnové nezbytnosti je jednou z našich priorit. Navíc nabízíme našim zákazníkům stabilní a prakticky navržený vnitřní organizér zásuvek, který učiní přítrž veškerému chaosu. Zajímavým doplňkem jsou také vnitřní koše na prádlo,“ dodává závěrem Ing. Zdeněk Blažek.

Zaujala vás variabilita, design a kvalita koupelnového nábytku Dřevojas? Pak se inspirujte nejen modelem „BOUŘE“, ale i dalšími zcela výjimečnými kousky z nové kolekce.

Více na www.drevojas.cz
11.04.2013 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444