Koupelna bez nesnází

Na začátku může být pocit, že staré vybavení vaší koupelny už dosluhuje a pobyt v ní vám nepůsobí takové potěšení, jaké od chvil očisty očekáváte. Na konci by měla být zbrusu nová koupelna, ve které si svůj čas vodní relaxace s radostí vychutnáváte. Jak se k tomuto šťastnému závěru dostat s co nejmenší námahou?

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Nákupy po internetu mohou být velmi praktické a cenově výhodné a dnes se týkají stále více oblastí. E-shop spojený s dalšími dobře fungujícími službami, které pomohou komplexně vyřešit požadavek, s nímž přichází zákazník, může být i odpovědí na otázku, kudy k nové koupelně.

 

Kompletní sortiment v e-shopu Tizzio

Nový e-shop, který provozuje na svých stránkách koupelnové studio Tizzio, nabízí v luxusním provedení veškeré vybavení koupelen kvalitních značek jako jsou Grohe, Laufen, Hüppe, Roca, Kolo, Teiko a dalších. Sortiment zahrnuje stylový a luxusní koupelnový nábytek, obklady a dlažby, umyvadla, baterie, vany, sprchové kouty, reprezentativní doplňky, masážní vany pro dokonalou relaxaci, ale i parní kabiny a minibazény a další výrobky, které uspokojí i ty nejnáročnější. E-shop má přehledné uspořádání, vyhledávat v něm můžete podle několika kritérií (druh výrobku, název, značka, k dispozici je i fultextové vyhledávání).

Nakoupit zde lze za výhodné ceny jak v případě, že potřebujete jen nové umyvadlo, baterii nebo kvalitní vanu, tak v případě celého vybavení i s obklady a dlažbou. E-shop Tizzio nabízí v ceně svých výrobků také kompletní odborné poradenství, bez kterého se většinou neobejdeme, pokud chceme nakoupit opravdu dobře.


Má-li v koupelně vše bezchybně fungovat je třeba, aby bylo veškeré vybavení správně instalováno. Proto Tizzio zajišťuje odbornou montáž, kterou k zákazníkům přijedou provést certifikovaní vyškolení instalatéři. Po obdržení objednávky pracovníci firmy zákazníka kontaktují a cenu za tuto službu i detaily realizace s ním detailně projednají.

 

 

29.08.2007 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444