Kosmetická taška je skvělým dárkem pro ženu i muže

Na dovolené nebo služební cestě se neobejdeme bez toaletních potřeb a kosmetiky. Elegantním a současně praktickým řešením, kam všechny pomůcky každodenní hygieny přehledně uložit, jsou moderní kosmetické tašky. Představují nezbytnou součást každého cestovního zavazadla a využívat je můžete i doma. Zatímco ženy si do své kosmetické taštičky rády uschovají líčidla, muži do ní ukryjí třeba potřeby na holení. Pokud právě hledáte originální dárek pro vaše nejbližší, kosmetická taška je vhodnou volbou.

Tašky na kosmetiku pro komfortní cestování

Při každém pobytu mimo domov jsou toaletní tašky ideálním pomocníkem. Obsahují spoustu kapes a množství přihrádek, ve kterých se snadno a rychle zorientujete. Všechny věci osobní potřeby tak budete mít i při náročném cestování pěkně pohromadě a v bezpečí. Pokud právě sháníte cestovní tašku na kosmetiku, která vás zaujme moderním designem a funkčností, doporučujeme vám stylové kosmetické tašky značky Reisenthel. Pohodlně cestovat s nimi mohou nejen dospělí, vhod přijdou i dětem nebo studentům. 

Jak si s sebou vzít takřka celou koupelnu

Když máte opravdu hodně toaletních pomůcek, můžete si je přehledně a systematicky uložit do objemné tašky na kosmetiku Toiletbag, která je k dostání ve světlých i tmavších barvách a s mnoha vzory. Velká, hlavní přihrádka je zhotovena ze vzdušné síťoviny a má hned čtyři další kapsy. Oceníte i dvě kapsy na zip ve víku, zrcátko se suchým zipem a šikovný háček na možné zavěšení. Rozkládací kosmetickou tašku z kvalitního a odolného polyesteru si můžete objednat v ještě větší variantě Toiletbag XL. 

Taštička, která připomíná malý kufřík

Vaše toaletní pomůcky dokonale ohlídá i kosmetická taška Travelcosmetic. Čím si vás tato praktická toaletní taštička získá? Je opatřena kovovými ramínky, a proto si po otevření úžasně drží svůj tvar. Pohodlně tak v ní najdete vše, co zrovna hledáte. Určitě vás bude zajímat, že kromě jedné velké kapsy má i tři poutka na uchycení kosmetických lahviček. Cestovní taštičku na kosmetiku si můžete vybrat například v zajímavé barvě khaki s květy, v neutrální šedé nebo v decentní černé s různobarevnými puntíky.

Cestovní pouzdro uložíte do každého zavazadla

Prostorově nenáročnou kosmetickou taškou je cestovní pouzdro (penál), které se vám bude hodit, když cestujete na prodloužený víkend nebo krátkou služební cestu. Pokud milujete hlavně jednoduchost a praktičnost, s cestovním penálem budete spokojení.

Darujte elegantní toaletní set 

Milým, a zároveň užitečným dárkem je toaletní set BEATYDUO, který zahrnuje kosmetický kufřík a kosmetickou tašku (používat je lze i odděleně). Menší taška na kosmetiku, se třemi kapsami na zip, perfektně zapadá do velkého kosmetického kufříku, který disponuje vnitřní polstrovanou přepážkou. Zaujme vás i použitý materiál, polyesterová tkanina odolná proti roztržení. Romantické ženy nejspíš okouzlí toaletní set v něžné mandarinkové barvě. Velmi působivě ale vypadá také kosmetický kufřík a taška s barvou oceánu nebo zeleného jablka. Volba barevného provedení záleží jen na vás.
26.05.2016 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444