Konec ručního mytí oken. Hobot 168 - robotický čistič oken a hladkých ploch se postará za vás

Chystáte se umýt okna? Tak se v klidu posaďte a dejte si kávu. Nyní stačí jen zapnout tlačítko dálkového ovládání a Hobot 168 se o vše sám postará.

Hobot je perfektním pomocníkem při čištění všech skleněných ploch jako jsou okna či zrcadla, ale poradí si i s dalšími hladkými povrchy, jakými jsou sprchové kouty nebo lakované výplně vestavěných skříní. Na trh nový robotický čistič uvádí společnost Blakar trading, k dostání je v síti prodejen Datart a Electroworld nebo na Alza.cz, Mall.cz, Roboticky-vysavac.cz. Doporučená maloobchodní cena je 6 990,- Kč. Podrobné informace najdete také na www.hobot.cz.
Utěrky z mikrovlákna čistí a leští zároveň

Hobot je vybaven technologií, která si sama vypočítává dráhu čištění, detekuje okraje a rámy čištěných skel a oken. Sám automaticky rozpozná velikost povrchu ve vodorovné i svislé poloze a zvládne umýt velké plochy o šířce až 6 m. Jak se pohybuje? Pod tlakem se přisaje na čištěný povrch např. okna, zrcadla apod. Po ploše traverzuje a přitom dvě velké utěrky z mikrovlákna povrch perfektně čistí a zároveň leští. Každé místo čistí dvakrát. Spodní utěrka setře větší špínu a horní utěrka doleští povrch, který tak zůstane bez šmouh.

Nespadne a nerozhodí ho ani výpadek elektřiny

Pomocník Hobot 168 je vybaven bezpečnostními senzory a bezpečnostním lanem.  Ani v případě náhlého výpadku elektrického proudu se nemusíte bát, že přestane pracovat a spadne z čištěné plochy. Je totiž chráněn záložní UPS baterií.


HOBOT-168 dokonale vyčistí:

  • okna a skla různé tloušťky
  • skleněné dveře, výlohy
  • zrcadla, zrcadlové skříně
  • skleněné stoly
  • sprchové kouty, obklady

Tipy pro dokonale čistá okna a zrcadla

  • Vyměňte utěrky za čisté po každém vyčištěném okně (Ač se nezdá, i čisté okno bylo pokryté jemným prachem a pokud použijete utěrku vícekrát, na okně zůstanou šmouhy. Dříve jste myli okna ručně a také jste nemyli všechna okna jedním hadrem bez vyprání.)
 Součástí balení je 12 ks náhradních utěrek z mikrovlákna.
  • HOBOT-168 používejte na sucho nebo nastříkejte (2-4 střiky) čistícího prostředku na okna na spodní utěrku HOBOTa a pusťte jej do práce.
  • Pokud se vám okno nezdá dost čisté po jeho vyčištění pomocí čistícího přípravku naneseného na utěrku HOBOTa, vyměňte utěrky za čisté a na sucho případně opět s trochou čistícího přípravku nechte okno přečistit ještě jednou.

Podívejte se na názornou ukázku práce nového robotického čističe oken HOBOT 168:

Další informace najdete na www.hobot.cz nebo na tel. 606 839 644, 606 377 814
11.02.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444