Jak na kvalitní kompost: Kompostér z pozinkovaného plechu

Předností žárově zinkovaných kompostérů je dlouhá životnost a neměnnost tvaru. Především v zimním období jsou mnohem méně náchylné na prasknutí než křehké plastové kompostéry. Společnost Limes Litomyšl s.r.o. vyrábí kompostéry v několika variantách tak, abyste měli možnost zvolit správnou velikost pro vaši zahradu.

Výhody pozinkovaného kompostéru

Kompostéry jsou vyráběny z pozinkovaného plechu o síle 1 mm až 2 mm v závislosti na typu. Kompostéry lze velmi jednoduše smontovat i demontovat bez jakéhokoli nářadí. Také výběr zralého kompostu je díky důmyslné konstrukci velmi jednoduchý. Stačí jednoduchým pohybem vysunout příčky a kompost vybrat. Díky provzdušňovacím mezerám v celém plášti jsou kompostéry velmi vhodné ke kompostování zvláště vlhkých materiálů - trávy, listí apod.

Výhodou všech typů pozinkovaných kompostérů je to, že je lze seskupovat do řady. Další kompostér můžete tedy připojit na jednu stěnu stávajícího. Toto řešení oceníte, pokud máte velkou zahradu a tedy hodně materiálu ke kompostování. Další výhodou je možnost barevné úpravy dle vašeho přání kvalitní vypalovací barvou tak, aby vám barevně ladil se zahradou.

Více informací naleznete na stánkách www.limes.cz.
11.11.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444