Kompletní výměna oken v domě zpěvačky Daniely Magálové

Rodinný dům, ve kterém žije zpěvačka Daniela Magálová, je šikovně postavený do strmého svahu. V domě je velké množství oken, která si zpěvačka nechala na míru navrhnout tak, aby dovnitř přinášely co největší množství světla.

Zakázku pro známou zpěvačku, která již třicet let vystupuje s dechovou kapelou Moravanka, úspěšně realizovala společnost HZB s.r.o. V domě na okraji Brna zajistila kompletní výměnu plastových oken. Vzhledem k tomu, že se jedná o dům s rozsáhlými prostory a poněkud atypickým členěním, byla tato zakázka pro firmu zajímavou výzvou.

Pozemek za domem je tvořen kamennými terasami a travnatá plocha s přírodním jezírkem se nachází až na samotném rovném vrcholu svahu. Přední část zahrady za domem je téměř celá zastavěná. Jsou zde umístěny krytý bazén a pergola.  K bazénu se přichází dlouhým vnitřním schodištěm s prosklenými plastovými dveřmi nebo se vstupuje rovnou ze zahradní terasy. Aby bylo v místnosti s bazénem dostatek světla a zároveň se z ní mohlo vyjít ven na terasu, společnost HZB  zde instalovala francouzská okna, která dodávají celému prostoru luxusní vzhled.

Ve zmodernizovaném domku se nachází také např. nahrávací studio. Díky tomu, že je v domě využité a zastavěné každé místo, vznikl přístavbou zadní části domu členitý prostor, který je dohromady spojený velmi originálním atriem zastřešeným prosklenou střechou. Tento prvek pomohl vytvořit velmi příjemně prosvětlené zápraží.

Daniela Magálová se sama o bytovou architekturu zajímá a veškeré úpravy během rekonstrukce domu tak probíhaly pod jejím dohledem. Celý dům je dokonale barevně a stylově sladěný. Dodavatel se proto snažil vše přizpůsobit jejím požadavkům a představám o tom, jak by měla nová okna vypadat. Kompletní výměna tak proběhla úspěšně a ke spokojenosti vážené zákaznice.

Pokud máte i vy zájem o kompletní výměnu oken ve vašem domě, ať již s klasickými či atypickými prostory, neváhejte se obrátit na společnost HZB, která působí v Brně a okolí. Více informací na www.hzb.cz.
26.03.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444