Komfortní matrace podle receptu, který vznikl za oceánem

Poruchy spánku, bolesti páteře a často obojí dohromady patří dnes k obtížím, které narušují naši fyzickou i psychickou kondici. Příčiny mohou být různé a zpravidla jich bývá více. Nedá se sice tvrdit, že dobrá postel a kvalitní matrace odstraní tyto problémy jako mávnutím kouzelného proutku, v každém případě ale představují při jejich řešení velice významnou pomoc.

U nás se kvalitě a vhodnosti matrace věnuje větší pozornost teprve v posledních desetiletích, ve světě se tato oblast podmínek zdravého spánku zkoumá a rozvíjí mnohem déle.

Více než stoletou tradici má v tomto oboru firma King Koil, která vyrábí matrace a postele nejvyšší kvality od roku 1898. Firma, kterou založil jistý Samuel Bronstein v St Paulu v Minnesotě, má dnes své výrobní závody po celém světě. Vznikají zde produkty, které prověřené vlastnosti přírodních materiálů jako jsou hedvábí, bavlna, koňské žíně a přírodní latex kombinují s nejnovějšími lékařskými poznatky týkajícími se zdravého spánku. Firma spolupracuje také s Mezinárodním sdružením chiropraktiků. Vysokou užitnou hodnotu výrobků se značkou King Koil zajišťují nejmodernější výrobní technologie a dotváří je perfektní zpracování s vysokým podílem ruční práce. Pro dosažení nejvyššího pohodlí při zachování dokonalé podpory těla jsou některé matrace navíc vybaveny tzv. toppery.

Jedinečné reference pro výrobky, které mají zajistit naprostý komfort při spánku, představují vždy hotely. Produkty se značkou King Koil najdete v předních světových rezidenčních projektech a hotelech jako jsou například The Ritz Carlton, Waldorf Astoria, Sheraton, Atlantis the Palm, Mandarin Oriental, Westin a mnoho dalších.

Vysoké americké matrace složené podle unikátního receptu firmy King Koil od těch klasických s Bonnelovými pružinami vysokými 22 cm po luxusní vysoké matrace vysoké až 39 cm se dvěma vrstvami taštičkových pružin, u nichž počet pružin v jedné vrstvě na lůžko přesahuje 1000 ks, dodává na český a slovenský trh Royal Comfort.

K významným světovým značkám z oboru zdravého spánku patří i další americký výrobce - firma Serta, která vznikla v roce 1933 po spojení několika nezávislých výrobců vyrábějících luxusní vysoké matrace a postele. Dnes je Serta druhým největším výrobcem matrací a postelí na světě  a jednou z nejuznávanějších značek ve svém oboru na světě. Na kvalitních matracích a hotelových postelích Serta usínají především hosté hotelů Hilton.

Pokud se k luxusnímu lůžku vybavenému komfortní matrací přidají neméně kvalitní polštáře a přikrývky z vybraného kachního peří, jako jsou například ty, které vyrábí německá společnost Mühldorfer, alespoň po technické stránce už dokonale sladkému spánku nic nebrání. Ani v případě, že trpíte alergiemi, protože Mühldorfer vyrábí také kolekci antialergických lůžkovin. Také tato firma patří ke společnostem s dlouhou tradicí, založena byla v roce 1920 v Německu. Své luxusní výrobky prodává do celého světa, ale všechny jsou vyráběny výhradně v německém závodě.

Rovněž výrobky značky Serta a Mühldorfer patří do sortimentu společnosti Royal Comfort, která má svůj show room v Karlových Varech. Zde máte příležitost sestavit si dokonalý prostor pro svůj spánek a vybírat přitom z toho nejkvalitnějšího, co je na trhu k dispozici. Kromě postelí, matrací a dalších produktů nabízí firma také řadu příjemných služeb: Matrace si zde např. můžete objednat přímo na míru, při volbě postele si můžete vybírat z množství postelových čel a potahových látek a sladit je s nočními stolky, lavicemi a prádelníky, ale i s polštáři a ložním prádlem. Pokud si zde vyberete některý z modelů postelových čel společně s luxusním lůžkem King Koil , firma Royal Comfort vám zajistí jeho dovoz i montáž na místě určení po celé České republice a na Slovensku zdarma.
16.05.2013 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444