Komfortní matrace a postele od českých výrobců

Kvalitní spánek je velmi důležitý. Během něj dochází k regeneraci až 90 % fyzických a psychických sil člověka. Samozřejmě za předpokladu, že se nebudíme a nejsme ničím a nikým rušeni. To, že se někdy dostatečně nevyspíme, ještě nepředstavuje zdravotní riziko. Většina z nás asi zažila probdělou noc třeba na nepohodlném lůžku. Pokud se však nekvalitní spánek stává pravidlem, je potřeba hledat příčinu a vzniklou situaci řešit.

Jedním z více faktorů, které ovlivňují náš spánek, je kvalita lůžka. Proto je třeba mít dobrou „výbavu“ pro spánek. Která matrace je ale nejvhodnější? Nabídka matrací na trhu je velká, jak se orientovat? Určitě se vyplatí věnovat dostatečný čas výběru matrace a nevyužívat první akční nabídku, i když se na první pohled zdá lákavá. Matraci je dobré si před nákupem vyzkoušet. Často se vyplatí zvolit si matraci, kde je z každé strany jiná tvrdost. Některé matrace umějí díky svojí konstrukce nabídnout i „čtyři matrace v jedné“ – máte tak vždy možnost doma lehací plochu matrace upravit – otočením matrace nebo přemístěním roznášecí vrstvy v matraci. 
Snooze: Carmen
Nechte se inspirovat na www.nove-spani.cz. Česká firma SNOOZE nabízí kvalitní výrobky, které mají vysoké užitné vlastnosti a dlouhou životnost. Sortiment matrací zahrnuje širokou škálu materiálů a možnost sestavení lehací plochy podle individuálních požadavků. V nabídce najdete matrace pro různé věkové i váhové kategorie. Pro výrobu jsou použity pouze ověřené materiály nejvyšší kvality. Při vývoji a testování matrací SNOOZE spolupracuje s odborníky, jejichž obor souvisí se zdravým spánkem.

Tip: matrace Dania kombinuje z jedné strany značkovou PUR pěnu z druhé strany latexovou pěnu. Výsledkem je matrace vhodná i pro vyšší váhové kategorie nebo pro ty, kdo mají raději tužší spaní. Oblíbená je i pohodlná pružinová matrace Princess Gala, kterou je možno objednat ve dvou tvrdostech. 

Vybírat můžete i z nabídky postelí a ložnic výhradně od českých výrobců. V nabídce najdete i širokou nabídku oblíbených a praktických rozkládacích postelí.

Tip: letošní novinka - postel Kamila z masivního buku nebo dubu má robustní konstrukci a vyšší lehací plochu.

SNOOZE značkové spaní
www.nove-spani.cz
14.10.2016 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444