Komfortní koupání v osvěžujícím dešti

Čtvrtkruhová varianta sprchového koutu Design Elegance

Čtvrtkruhová varianta sprchového koutu Design Elegance

Při vybavování koupelny je jistě ideální situace, když se vám do ní vejde vana i sprchový kout. Ti, kdo tolik prostoru k dispozici nemají nebo nechtějí do dvou očistných zón investovat, stojí v takovém případě před základní otázkou, zda jedno či druhé.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Čtvercový Design Pure

Mnoho lidí se nehodlá vzdát relaxace ve vaně, ale existuje řada důvodů, proč dát přednost sprchovému koutu.


Výhody sprchového koutu jsou jednoznačné, pokud jste v situaci, kdy potřebujete šetřit místo. Často se mezi výhodami uvádí i menší spotřeba vody. Toto hledisko sice závisí i na tom, kolik času si kdo na sprchování dopřeje, ale možnost provést dokonalou očistu rychle a s využitím menšího množství drahé vody sprchový kout bezesporu nabízí. V neposlední řadě je sprchový kout řešením pro hůře pohyblivé lidi, pro něž je vstup do klasické vany nemyslitelný nebo velmi obtížný.


Dnes se vyrábí sprchové kouty v atraktivních designových provedeních, které svým vzhledem vytvoří i z malé koupelny moderní, příjemný a přitažlivý prostor a nabídnou svým uživatelům skutečný komfort. Výrobci používají materiály a technologické prvky, které kout perfektně utěsňují a podstatně usnadňují manipulaci i údržbu. K takovým produktům patří i novinka, kterou na našem trhu nabízí společnost Hüppe, specialista na očistu sprchováním. Nové posuvné dveře Design z transparentní série z pravého skla se vyrábí ve dvou řadách - Design Elegance a Design Pure.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Design Pure ve čtvrtkruhovém provedení

V případě řady Design Elegance se jedná o sérii posuvných dveří s elegantním zaobleným designem, puristicky oproštěný design pak představuje série Pure. Obě řady mohou být vybaveny unikátním systémem Soft Close - Soft Open. Vysazovací dveřní prvky systému Soft Clean umožňuje uživatelům snadné čištění.


Tyto nové série posuvných dveří od Hüppe, které jsou opatřeny průběžným krycím profilem zdůrazňujícím jejich čisté linie, se zároveň přizpůsobí dispozičním možnostem vaší koupelny. K dostání jsou jako čtyřúhelníkové, čtvrtkruhové nebo jako řešení do niky,  sériové výšky jsou 1900 mm a 2000 mm. Umožňují montáž s prahovou lištou pro zvýšenou těsnost nebo naopak bezbariérovou montáž bez prahové lišty.


Více informací www.hueppe.com

31.01.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444