Kolekce krbových kamen ROMOTOP EXCLUSIVE

Firma Romotop je tradičním českým výrobcem řadícím se v posledních letech mezi elitu evropských firem pracujících v oblasti výroby a prodeje KK a KV na tuhá paliva.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Krbová kamna jsou vyrobena z ocelového plechu tloušťky 2 - 4 mm. Povrch je chráněn nástřikem žáruvzdorného matného laku. Spalovací komora je vyložena vyjímatelnými šamotovými deskami, přičemž dno topeniště tvoří zpravidla vyjímatelný litinový rošt. Horní prostor nad spalovací komorou lze použít k udržování teplých pokrmů a nápojů. Jsou to výrobky vyznačující se rozmanitým a do různých interiérů vhodným designem včetně nejmodernějších keramických, smaltovaných a nerezových obkladů, vysokou účinností (až 78 %) a vytápěcí schopností do 180 m3. Kamna jsou řešena jako dvouplášťová s obvodem spalin nahoru nebo dozadu o průměru kouřovodu 120 mm a 150 mm, u krbových vložek 180 mm, a jsou vybavena ovládacími prvky pro přívod primárního a sekundárního vzduchu.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
"Kolekce krbových kamen ROMOTOP EXCLUSIVE nabízí sladění designu a barev za použití nerezových a chromovaných materiálů, skla, přírodního kamene a keramiky. Barevnost obkladů je neomezená a správná volba nemusí celkový dojem interiéru rušit, ale naopak jej může umocnit." Ing. Josef Hein. Ředitel společnosti.
Posezení u odkrytého či za průzračným sklem plápolajícího ohně není jen estetickým zážitkem vytvářejícím příjemnou atmosféru domova, ale i jakýmsi magicky působícím a v podvědomí lidí pevně zafixovaným obřadem.
25.04.2003 | Zuzana Štolfová
  • Romotop spol. s r.o.

    ROMOTOP patří mezi evropské lídry ve výrobě krbových kamen a vložek, jehož produkty používá již více než milión domácností po celém světě. Krbová kamna a krbové vložky ROMOTOP oslovují své zákazníky prvotřídním designem, špičkovou kvalitou dílenského zpracování a inovativním řešením procesu spalování dřeva.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444